Hidegfront érkezik további csapadékkal, feltámadó széllel, lehűléssel

Forrás: MTI/EPA/Dumitru Doru -
hidegfront havazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az előrejelzések szerint szerdára itt az igazi hideg. 

Ezen a héten további lehűlésre és már havazásra is számíthatunk. Kedden nyugaton, északnyugaton lehet több felhő az égen, máshol hosszabb napos időszakokra számíthatunk, csapadék sehol sem valószínű. Hajnalban az Alföldön és néhol délnyugaton pára, köd képződhet. Nyugaton megélénkülhet a délies szél. Hajnalban többfelé -4 fok alatti értékeket mérhetünk, napközben 2-8 fokra van kilátás.

Forrás: MTI/EPA/Dumitru Doru

Szerdán a megnövekvő felhőzetből eleinte északon és a Dunántúlon, éjszaka országosan számíthatunk csapadékra, eső, havas eső, a magasabb tájakon és az ország északi felében havazás is kialakulhat.

Csütörtökön egy hidegfront érkezik további csapadékkal, feltámadó széllel, lehűléssel. Az esőt a jelenlegi számítások szerint elsősorban a Dunántúlon és északon válthatja fel havas eső, havazás. Pénteken már naposabb, szárazabb, de többfelé hideg időre számíthatunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.