Magyarországra jön az igazi Mikulás: itt találkozhatsz vele

Forrás: MTI/Balogh Zoltán -
Lappföld mikulás Joulupukki télapó Finnország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra Magyarországra érkezi az igazi télapó: Joulupukki decemberben több napot is Magyarországon tölt majd.

A finn Mikulás, Joulupukki immár 16. alkalommal látogat el hazánkba – írja a Blikk. A télapó a lappföldi Rovaniemiből repül majd Magyarországra és december elsején délelőtt 11 órakor érkezik meg Budapestre.

Másnap ellátogat Kaposvárra, december 3-án pedig a Müpában láthatják a gyerekek. Negyedikén tesz majd egy kitérőt a szlovéniai Ljubljanában, majd másnap Veszprémben és Ajkán tűnik majd fel. Végül pedig december 6-án 16 és 17 óra között Budapesten, a Vörösmarty téri karácsonyi vásárban fog vendégeskedni.

Joulupukki, a lappföldi Mikulás újra Magyarországra jön Forrás: MTI/Balogh Zoltán
Így reagál a volt tettestárs vádjaira a Viszkishttp://www.life.hu/sztarok/20171128-igy-reagal-a-volt-tettestars-vadjaira-a-viszkis-rablo.htmlA Viszkis volt tettestársa, Orbán Gábor egy interjúban esett neki Ambrus Attilának. Azt állítja, minden, amit a média közvetít a Viszkis rablóról, szemenszedett hazúgság, és hogy Ambrus valójában alkoholista és megrögzött hazudozó. Ezeket az állításokat megmutattuk a Viszkisnek, aki ezúttal reagált az őt ért vádakra. TV + Sztárok--A volt tettestárs a Viszkisről: „Hatalmasat csalódtam benne!"http://www.life.hu/sztarok/20171128-orban-gabor-a-viszkis-egykori-tettestarsa-a-viszkis-igazi-jellemerol-mesel.htmlTizenhárom bankrablásban vett részt Ambrus Attilával, majd nyolc évet ült börtönben. Jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik, de a Viszkis film bemutatása alkalmából Orbán Gábor engedélyezte egy két éve készült, de akkor visszavont interjújának közlését. A Viszkis és én című könyvében merőben más képet rajzol egykori tettestársáról, mint amit a közvélemény ismer. Erről szól az alábbi beszélgetés is. TV + SztárokOrigoSúlyos gluténérzékenysége miatt fogyott 15 kilót az ATV műsorvezetője, Krug Emíliahttp://www.life.hu/sztarok/20171128-glutenerzekenysege-miatt-fogyott-az-atv-musorvezetoje.htmlKrug Emlíia 15 kilótól szabadult meg néhány hét alatt, pedig nem akart fogyni. Elinte örült a súlyvesztésnek, de egyre gyengébb és gyengébb lett, mígnem a lábán is alig bírt megállni. Ekkor ment el kivizsgálásra, ami kiderítette, hogy komoly betegség áll a fogyásának hátterében. TV + SztárokOrigoBüszkén pózol a medence szélén Kapás Bogi és párja - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-buszken-pozol-a-medence-szelen-kapas-bogi-es-parja-foto.htmlA napokban rendezték az egyetemi és főiskolai úszóbajnokságot, ahol Kapás Boglárka és párja is igyekezett a lehető legtöbb pontot szerezni egyetemének. Sikerült is: a fiatalok remekül teljesítettek a versenyen. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEgy szál bugyiban várja szerelmét Palvin Barbi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-egy-szal-bugyiban-varja-szerelmet-palvin-barbi-foto.htmlPalvin Barbi egy szál bugyiban fotózta magát, majd a képhez odaírta: „várok rád". Már csak az a kérdés, hogy vajon kire? TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra sírva árulta el, hogy mi lesz a vlog sorsa: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-ordog-nora-sirva-arulta-el-hogy-mi-lesz-a-vlog-sorsa.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál álmukban sem gondolták volna, hogy vlogjuk, a Nánázsia ilyen sikeres lesz. Éppen ezért adta magát a kérdés, hogy folytassák-e a vlogot az ázsiai kalandozásiak bemutatása után. Rendhagyó videóban közölték a döntésüket, Nóra nem bírta ki sírás nélkül. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.