Elhunyt Szabó László, a magyar kézilabda egyik legendás alakja

halál kézilabdázó sportoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
62 évesen távozott az élők sorából a szegedi és a magyar kézilabdázás legendás beállósa, Szabó "Sonka" László. 

A magyar kézilabda legendás alakja hunyt el, Szabó "Sonka" László 62 évesen távozott az élők sorából. A szomorú hírt barátja, Kurai László közölte a Délmagyarral. Ő volt az egyik legsikeresebb játékos a szegedi Tisza Volán csapatából: 1986-ban tagja volt a világbajnoki ezüstérmet szerzett válogatottnak, emellett olimpiai negyedik volt 1980-ban és 1988-ban.

Elhunyt a szegedi kézilabdázás legendás alakja - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Szabó László halála előtt egy óföldeáki otthonban lakott, de még teljesíteni tudták kívánságát a barátai. Csak azt szerette volna ugyanis, hogy vigyék őt vissza Makóra. Az interneten többen összefogtak, hogy segítsenek a sportolón, végül egykori csapattársa, Kurai László a makói önkormányzat segítségével hazavitte a híres sportolót.

Kannibál gyilkosság Sepsiszentgyörgyön: a 16 éves bedrogozott fiú ivott áldoazata véréből (18+)http://www.life.hu/news/20171129-kannibal-gyilkossag-a-16-eves-bedrogozott-fiu-ivott-aldoazata-verebol.htmlBorzalmas gyilkosság történt Spesiszentgyörgyön: egy 16 éves fiú különös kegyetlenséggel végzett barátjával. Életének kioltása után pedig ivott a véréből, arca egy részét pedig kivágta, hazavitte, és evett belőle. Tettéről nevetve vallott. News--Halálos baleset történt Vértesboglár közelébenhttp://www.life.hu/news/20171129-halalos-baleset-tortent-vertesboglar-kozeleben.htmlFrontálisan összeütközött egy autó és egy menetrend szerinti busz a Bodmér és Vértesboglár közötti úton, a járművek az árokba csapódtak. NewsThinkstockKét ember vesztette életét a Belgiumban elszabadult vonat miatt http://www.life.hu/news/20171128-vonat-szabadult-el-belgiumban-ket-ember-vesztette-emiatt-eletet.htmlElszabadult egy vonat Belgiumban hétfőn este, két férfi veszítette életét, és többen is megsérültek. NewsThinkstockVonat elé ugrott a depressziós tinilány http://www.life.hu/news/20171128-ongyilkos-lett-a-depresszios-tinilany.htmlSenki nem is sejtette, hgy Zeynep életében ilyen komoly lelki válságok vannak. Mindenki döbbenten áll az eset előtt. NewsOrigoA zebrán gázolt halálra egy nőt a villamos Budapestenhttp://www.life.hu/news/20171127-a-zebran-gazolt-halalra-a-villamos-egy-not-budapesten-xv-keruletben.htmlHalálos baleset történt hétfő délelőtt Budapesten, a XV. kerületben: villamos gázolt el egy nőt. News--Frontális autóbaleset történt: két ember életét vesztettehttp://www.life.hu/news/20171127-frontalis-autobaleset-tortent-ket-ember-eletet-vesztette.htmlFrontálisan ütközött egy személyautó és egy kisteherautó Fejér megyében. Két ember meghalt, egy könnyebben, egy pedig súlyosan megsérült. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.