Halálos baleset történt Vértesboglár közelében

baleset személyautó busz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Frontálisan összeütközött egy autó és egy menetrend szerinti busz a Bodmér és Vértesboglár közötti úton, a járművek az árokba csapódtak.

A személygépkocsi vezetője a helyszínen meghalt - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Szabó-Bisztricz Anett elmondta, hogy a buszon huszonöten utaztak, közülük az első információk szerint ketten sérültek meg könnyebben.

A mentést a bicskei és tatabányai tűzoltók végzik, akik a közeli kultúrházban ideiglenes melegedőt is kialakítanak. Az érintett útszakaszon jelentős a torlódás.

Keresi a rendőrség Csutoros Fannit: a XX. kerületből tűnt elhttp://www.life.hu/news/20170125-csutoros-fannit-keresi-a-rendorseg-budapestrol-tunt-el.htmlA 17 éves Csutoros Fannit öt napja hiába keresi a rendőrség. Egy budapesti lakásotthonból tűnt el, azóta nem adott életjelet magáról. A hatóságok a lakosság segítségét kérik. News--Dráma! VV Fanni kidobta VV Dennisthttp://www.life.hu/news/20150906-vv-fanni-kidobta-vv-dennist.htmlVV Fanni és Dennis még a villában melegedtek össze, de kapcsoltauk még egészen sokáig a villalét után is tartott. NewsOrigoÓnos eső és havazás miatt figyelmeztet a meteorológiai szolgálathttp://www.life.hu/news/20171129-onos-eso-es-havazas-miatt-figyelmeztet-a-meteorologiai-szolgalat.htmlSzerdára ónos eső és havazás veszélye miatt adott ki elsőfokú figyelmeztetéseket néhány megyére és a fővárosra az Országos Meteorológiai Szolgálat.News--Női nemi szervre utaló magyar rendszám került forgalomba http://www.life.hu/news/20171128-forgalomba-kerultek-a-noi-nemi-szervre-utalo-magyar-rendszamok.htmlLencsevégre kaptak egy autót, amelyen női nemi szervre utaló rendszám olvasható. NewsOrigoMagyarországra jön az igazi Mikulás: itt találkozhatsz velehttp://www.life.hu/news/20171128-magyarorszagra-jon-az-igazi-mikulas-itt-talalkozhatsz-vele.htmlÚjra Magyarországra érkezi az igazi télapó: Joulupukki decemberben több napot is Magyarországon tölt majd. News--Két ember vesztette életét a Belgiumban elszabadult vonat miatt http://www.life.hu/news/20171128-vonat-szabadult-el-belgiumban-ket-ember-vesztette-emiatt-eletet.htmlElszabadult egy vonat Belgiumban hétfőn este, két férfi veszítette életét, és többen is megsérültek. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.