Napközben is mínuszokra lehet számítani

hideg időjárás tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem csak hajnalban, de napközben is nagyon hideg lesz. 

Csütörtökön kezdetben országszerte, majd egyre kevesebb helyen várható eső. Az esőt elsősorban északon, északnyugaton válthatja fel havas eső, havazás. A Dunántúlon, valamint a középső és keleti tájakon is feltámad a szél. Napközben mínusz 1-plusz 9 fok valószínű. Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú riasztást adott ki a havazás miatt Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyére.

Pénteken már naposabb időre számíthatunk, keleten marad felhős az idő, de eső nem várható - írja az Időkép. Hajnalban északon erősebb fagyok is lehetnek, és napközben is csupán mínusz 2-plusz 5 fokot mérhetünk.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Hidegfront érkezik további csapadékkal, feltámadó széllel, lehűlésselhttp://www.life.hu/news/20171128-hidegfront-erkezik-tovabbi-csapadekkal-feltamado-szellel-lehulessel.htmlAz előrejelzések szerint szerdára itt az igazi hideg. News--Zaklatási botrány az irodalmi életben: Follinus Anna költőnő kitálal (18+)http://www.life.hu/news/20171126-zaklatasi-botrany-az-irodalmi-eletben-follinus-anna-koltono-kitalal.htmlFollinus Anna Gérecz Attila- és Junior Prima-díjas költő is úgy döntött, nem hallgat tovább- Elmondta, négy éven át zaklatta őt egy kiadót vezető házaspár. News--Ezek az ötös lottó nyerőszámaihttp://www.life.hu/news/20171125-ezek-az-otos-lotto-nyeroszamai-november-25.html Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki NewsThinkstockKödös, szeles, esős idő várhatóhttp://www.life.hu/news/20171122-idojaras-kodos-szeles-esos-ido-varhato.htmlSzerdán többfelé párás, ködös reggelre ébredhetünk. News--Lengyel Anna dramaturg szerint Kero kártékonyabb, mint Marton Lászlóhttp://www.life.hu/news/20171116-lengyel-anna-szerint-kero-kerenyi-miklos-gabor-kartekonyabb-mint-marton-laszlo.htmlLengyel Anna dramaturg a színházi zaklatási botrányok kapcsán beszélt Marton Lászlóról és Kerényi Miklós Gáborról. Kifejtette, az Operettszínház elbocsájtott művészeti vezetője kártékonyabb, mint a Vígszínház egykori főrendezője. News--Volt telitalálatos szelvény az ötös lottón: ezek a számokhttp://www.life.hu/news/20171118-volt-telitalalatos-szelveny-az-otos-lotton.htmlVolt ötös a lottón szombaton: a televízióban közvetített számsorsolás után kiderült, hogy egyetlen telitalálatos szelvény akadt a héten. A szerencsés tippelő 1,428 milliárd forintot vihetett haza! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.