Egymilliárd forintot nyert egy szerencsés magyar játékos a Kenón

kenó nyeremény magyar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ő lehet minden idők legszerencsésebb magyar játékosa, ugyanis 1000 forintból sikerült egymilliárdot csinálnia. Nyereményével ő lett minden idők első magyar Kenó milliárdosa.

A hazai szerencsejátékok mintegy hat évtizedes történetében eddig az Ötöslottó, Hatoslottó és Eurojackpot játékosok közül kerültek ki a magyar lottómilliárdosok, november 27-től viszont már egy Kenó játékos is feliratkozott a legalább egymilliárd forintot nyert szerencsések itthoni toplistájára, ugyanis sikerült elhozni a játék eddigi legnagyobb, 1 milliárd forintos főnyereményét.

Egymilliárd forintot nyert egy szerencsés magyar jatékos a Kenón - Illusztráció Forrás: Thinkstock

A nyeremény ráadásul nettó összegként értendő, hiszen utána a személyi jövedelemadót a lottótársaság fizeti meg. A Kenó játék nyereményeinek nagysága nem függ a nyertes játékosok számától, a várható nyeremény a befizetett tét és a fix nyereményszorzó alapján előre kiszámolható. A Kenó játékon 1996. márciusi indulása óta szinte minden évben volt telitalálatos nyertes, 1997-ben például 8 darab 10/10-es nyertes született. Viszont a maximális, ötszörös téttel egészen mostanáig, azaz 2017. november 27-ig még nem értek el 10 találatot.

A naponta sorsolt Kenó játékban az 1-80-ig terjedő számhalmazból a játékos tetszés szerint kiválasztott, legfeljebb 10 számot játszhat meg. A november 27-i sorsoláson az alábbi 20 szám került kisorsolásra: 1, 2, 3, 6, 9, 13, 21, 22, 24, 27, 29, 41, 43, 49, 50, 55, 56, 66, 72, 76. A magát igazán Fortuna kegyeltjének mondható - ma már milliárdos - játékos a 10-es játéktípust választotta, azaz tíz kedvenc számát fogadta meg az interneten, azokat pedig ezer forinttal (azaz ötszörös alaptéttel) játszotta meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.