Baleset: mentőautó ütközött terepjáróval Budapesten

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
Csepel baleset terepjáró mentőautó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baleset történt csütörtök este Csepelen: egy mentőautó ütközött egy terepjáróval.

Mentőautó ütközött csütörtök este egy terepjáróval Budapest XXI. kerületében, Csepelen a Görgey Artúr téren. A balesetben hárman sérültek meg, a mentőautó a képek tanúsága szerint alaposan megrongálódott.

A balesetben hárman megsérültek Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Felismerhetetlen profilkép miatt zárhatnak ki a Facebookodbólhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-felismerhetetlen-foto-miatt-zarhatnak-ki-a-facebookodbol.htmlKizárhatja a Facebook a saját fiókjából azokat a felhasználókat, akiknek nem felismerhető a profilképe. TV + Sztárok--Rémisztő: élő zombivá vált a sok plasztikától - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-remiszto-elo-zombiva-valt-a-sok-plasztikatol-fotok.htmlAngelina Jolie-ra szeretett volna hasonlítani egy iráni nő, de a plasztikai műtéteknek hála most leginkább úgy néz ki, mint egy zombi. TV + SztárokOrigoAnyák, akik rondának látják gyereküket: őszinte vallomásokhttp://www.life.hu/drlife/20171128-anyak-akik-rondanak-latjak-gyerekuket-oszinte-vallomasok.htmlA legtöbb anyuka úgy véli, a saját gyermekei a legszebbek a világon. Vannak azonban olyanok, akik pont az ellenkezőjét gondolják. Egy mobiltelefonos alkalmazáson keresztül pedig meg is vallhatják azt, hogyan éreznek. Dr. Life--Kiábrándító eredmények: a kutatók állítják, a jeti nem létezikhttp://www.life.hu/news/20171129-kutatok-allitjak-a-jeti-nem-letezik.htmlMegoldódni látszik a „jeti-rejtély": a kutatók most korábbi leletekről bizonyították be, hogy medvéktől, illetve kutyától származnak. News--Elképesztő: egy Instagram-fotó buktatta le a csalárd férjethttp://www.life.hu/news/20171129-egy-instagram-foto-buktatta-le-a-csalard-ferjet.htmlKidobta pasiját egy orosz nő, miután az Instagramon véletlenül felfedezte, hogy megcsalja őt. News--Borzalmas kínok: saját székletében fulladozik a fiatal nő (18+)http://www.life.hu/drlife/20171129-borzalmas-kinok-sajat-szekleteben-fulladozik-a-fiatal-no.htmlAz interneten gyűjtenek adományt Kelly Yeomannek, annak a fiatal nőnek, akinek mellkasát egy elrontott orvosi beavatkozás miatt jelenleg ürülék tölti ki. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.