Elfogták a férfit, aki veszélyeztette György herceg életét

Forrás: AFP/Richard Pohle -
terrortámadás terrorizmus dzsihadista György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkapták az angol hatóságok azt a férfit, aki fenyegető üzenetet tett közzé György herceg fotójával. 

Egy Husnain Rashid nevű férfinak kellett bíróság elé állnia, aki a szélsőséges elveket valló internetes csatornáján fenyegető üzenetet írt a királyi családnak (is). A 31 éves terrorista azt üzente, hogy a jövőben a királyi család sem fog kimaradni a sorból.

György herceg arcával fenyeget a dzsihadista terrorista Forrás: AFP/Richard Pohle

A szöveghez egy fotót is csatolt, amelyen György herceg látható egy terrorista sziluettjének társaságában. Az ügyészség elárulta, hogy Rashid az oroszországi világbajnokság kapcsán is fenyegető, terrotámadásra buzdító üzeneteket tett közzé, a leghíresebb focisták fényképeivel párosítva.

Az először megjelent fotókon Neymart és Messit láthattuk kínok között szenvedni, egy későbbi felvételen pedig Cristiano Ronaldo és az egyik csapattársa, Marco Asensio is látható. - írta meg a Mirror.

Németh Lajos szerint eddig tart a télhttp://www.life.hu/news/20171207-nemeth-lajos-szerint-eddig-tart-a-tel-nem-lehet-elore-tudni.htmlNémeth Lajost a FEM Café műsorvezetői kérdezték a jelenlegi és az elkövetkező hónapokban várható időjárásról. A meteorológus korrekt választ adott. News--Így használják a pasik a vécét http://www.life.hu/news/20171206-kiderult-hogyan-hasznaljak-a-pasik-a-vecet.htmlElképesztő, de valóban nagyon sokan vannak még, akik nem tudják hogyan is kellene helyesen használni a vécét. íme néhány vallomás, ami bizony eléggé rossz fényben tünteti fel az urakat. NewsThinkstockŐ az! Fotón a férfi, akit letartóztattak VV Fanni eltűnése miatthttp://www.life.hu/news/20171206-foton-a-ferfi-akit-letartoztattak-vv-fanni-eltunese-miatt.htmlHétfőn kérették be a két hete eltűnt VV Fanni édesanyját a rendőrségre, hogy közöljék vele: már nem élő testet keresnek, lánya elhunyt. Mint ismeretes, Fanni eltűnésével kapcsolatban egy férfit már korábban letartóztattak. NewsOrigoCsúnya baleset: felborult egy autó az Árpád hídonhttp://www.life.hu/news/20171206-felborult-egy-auto-az-arpad-hidon.htmlMég nem tudják, hogy történhetett a baleset, de szerencsére nem sérült meg senki.NewsThinkstockBrutális kegyetlenség: rendszeresen erőszakolta barátnőjét a magyar sportoló (18+)http://www.life.hu/news/20171205-rendszeresen-eroszakolta-baratnojet-a-magyar-sportolo-18.htmlEgy 26 éves győri sportoló ellen emelt vádat az ügyészség, miután többször megerőszakolta és rendszeresen verte barátnőjét. News--Megölték az Észak-Koreában nemi szerv nélkül született kisbabáthttp://www.life.hu/news/20171205-megoltek-az-eszak-koreaban-nemi-szerv-nelkul-szuletett-kisbabat.htmlA radioaktív sugárzás miatt a kísérleti helyszínek közelében élők folyamatos betegséggel küszködnek, a gyermekeik pedig deformáltan születnek, akiket megölnek. Egy észak-koreai nő állítása szerint sokáig nem tudták, mi lehet a probléma. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.