Ő az a férfi, aki konkrétumokat tudhat a soroksári futónő halálról

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál soroksári futónő Kardosné Gyurik Krisztina futó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán most közelebb kerültünk a megoldáshoz, és talán kiderülhet, hogy ki a felelős a nő haláláért. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, évek óta tart a nyomozás Kardosné Gyurik Krisztina halála kapcsán, aki Soroksáron, futás közben lett gyilkosság áldozata. Az elkövető nem "csak" megölte, hanem meg is erőszakolta a nőt, de azóta sem sikerült a bűnözőt kézre keríteni.

Azóta sem sikerült a bűnözőt kézre keríteni (képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

Nemrég azonban az a férfi is elhunyt, akire koronatanúként tekintettek, így válságba került a nyomozás hatékonysága, ám ezúttal újabb fény gyúlt az alagút végén: egy férfit keresnek a hatóságok, aki nem sokkal a nő halála előtt többször is felbukkant a helyszín közelében egy hotelban:

"Először szeptember 16-án, másfél héttel a gyilkosság előtt tért be hozzánk. Kicsit toprongyosnak tűnt, lomha járású. Egy hátizsák volt nála. Udvarias, kedves modorú. Az hamar feltűnt, hogy alig van foga. Kávét és szendvicset kért. Magyar volt, mert kifogástalanul beszélt magyarul. Miután fogyasztott, fizetett és elment." - mesélte az egyik alkalmazott.

"Aztán a gyilkosság előtt négy nappal, szeptember 21-én is megjelent. Ekkor viszont már se nem ivott, se nem evett, nem kért semmit. Azt mondta, csak azért jött, hogy megköszönje nekem, amiért legutóbb olyan kedves voltam vele. Aztán megint elment, és a kocogó nő megölése előtt úgy egy órával újra megjelent. Ekkor sem kért semmit, hanem újra azért jött, hogy megköszönje a kedvességemet." - írta meg a Bors.

A középkorú, hosszú hajú, copfos, hiányos fogazatú férfit nagy erőkkel keresik, hátha tud konkrétumokat Krisztina gyilkosa kapcsán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.