Az utcán hozta világra a gyermekét egy londoni nő: fotó!

Forrás: Shutterstock -
kisbaba szülés anya London kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes történetét mesélte egy angol édesanya: az utcán kellett megszülnie a gyermekét. 

Lizzie Hines 2016. december 22-én hozta világra a kisfiát a Tottenham Court Road-on, Londonban. Az édesanya elárulta, hogy egy órával a szülés megindulása előtt küldték el a szülészeti osztályról.

Lizzie most keresi azokat az idegeneket, akik segítettek neki a szülés lebonyolításában, és azt a férfit is, aki a saját sáljába tekerte be az újszülött kis Louis-t, hogy óvja őt a hidegtől. Egy Facebook bejegyzésben mesélt a tavalyi élményeiről, amelyre az érintett kórház is reagált.

A University College London Hospital azt nyilatkozta, hogy belső vizsgálatot indítanak annak érdekében, hogy ez mégegyszer ne történhessen meg, és bocsánatot kérnek az édesanyától - írta meg a Mirror.

Gyanús körülmények között hunyt el Barry Sherman és a felesége http://www.life.hu/news/20171216-elhunyt-barry-sherman-es-a-felesege.htmlÉletét vesztette a milliárdos ausztrál üzletember, Barry Sherman és a felesége. News--A NASA bejelentette, hogy találtak egy, a miénkhez hasonló Naprendszerthttp://www.life.hu/news/20171215-a-nasa-bejelentette-hogy-talaltak-egy-a-mienkhez-hasonlo-naprendszert.htmlNASA kedden elhúzta a mézesmadzagot egy pársoros bejelentéssel: közölték, hogy később nagyon fontos dolgot fognak megosztani, később kiderült, hogy valóban érdekes dolgot találtak: egy, a miénkhez hasonló Naprendszert. NewsOrigoŐ az a férfi, aki konkrétumokat tudhat a soroksári futónő halálról http://www.life.hu/news/20171215-ujabb-reszlet-kerult-elo-a-soroksari-futono-halalaval-kapcsolatban.htmlTalán most közelebb kerültünk a megoldáshoz, és talán kiderülhet, hogy ki a felelős a nő haláláért. News--Megölte a barátnőjét, Ausztriában kapták el a magyar férfithttp://www.life.hu/news/20171215-megolte-a-baratnojet-ausztriaban-kaptak-el-a-magyar-ferfit.htmlTavaly szeptemberben ölte meg Budapesten barátnőjét a balatonfűzfői férfi, aki ezt követően külföldre menetült. A rendőröknek sikerült elkapniuk a tettest és most vádat emeltek ellene. News--Havas esőre, havazásra lehet számítani az elkövetkezendő napokbanhttp://www.life.hu/news/20171215-havas-esore-havazasra-lehet-szamitani-az-elkovetkezendo-napokban.htmlHidegfront érkezik hazánk területére. NewsOrigoJövő héten komoly fagyokra számíthatunkhttp://www.life.hu/news/20171213-jovo-heten-komoly-fagyokra-szamithatunk-idojaras.htmlBorongós napok jönnek, majd érkezik a lehűlés: jövő héten éjszaka már komoly fagyok lehetnek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.