Soroksári gyilkosság: titokzatos férfit keres a rendőrség

Forrás: Police.hu -
Gyurik Krisztina szemtanú soroksári futónő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Háromszor is a gyilkosság helyszínén járt Gyurik Krisztina megölése előtt egy hosszú hajú, hiányos fogazatú, negyvenes férfi. Őt keresi nagy erőkkel a rendőség.

A férfi először kilenc, majd négy nappal a kocogó nő megölése előtt bukkant fel a tetthelyhez közeli hotelben. Harmadszorra a gyilkosság előtt egy órával jelent meg a szálláshelyen. Csak az első alkalommal kért kávét, a másik két esetben csak azért tért vissza, hogy megköszönje a kiszolgáló kedvességét.

Soroksári gyilkosság: titokzatos férfit keres a rendőrség Forrás: Police.hu

"Ezzel a viselkedéssel akaratlanul is felhívta magára a figyelmet. Főleg, hogy többször is megjelent a helyszín közelében. Nem szándékosan, de azt érte el vele, hogy nyomot hagyott maga után" - mondta a Borsnak Végh József kriminálpszichológus. A profilalkotók két kategóriába sorolják az elkövetőket: rendezett és rendezetlen tetteseket különböztetnek meg. A szakember szerint a soroksári gyilkos a rendezett tettes katergóriába sorolható, hiszen mindent alaposan megtervezett, a gyilkosság utóéletét is. Ezt bizonyítja az is, hogy a soroksári kocogó nő gyilkosát már négy éve nem találják.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.