Megszólalt az anya nélkül maradt hármasikrek édesapja

hármasiker tragédia Hajdúszoboszló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszólalt a napokban született hajdúszoboszlói hármasikrek édesapja, akinek felesége nem sokkal a szülés után elhunyt.

Mint beszámoltunk róla, Hajdúszoboszlón váraltanul elhunyt a napokban született hármasikrek édesanyja. A Tündérkör Alapítvány indított gyűjtést a családnak. Most az édesapa megszólalt, megköszönte az eddigi segítséget és hétfőre ígért bővebb tájékoztatást az ügyben.

„Sziasztok! Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a jó kívánságokat megpróbálok mindenkinek válaszolni nagyon sokan irtok! Sajnos igaz a hír! Mindenkinek nagyon köszönöm még egyszer! Hétfőn bővebb tájékoztatást adok mindenről. És nem tudom hogy megköszönni az alapítványnak a segítséget!" – írta az alapítvány bejegyzése alá Fábián Tamás.

Közben az alapítvány is közzétett egy számlaszámot, amire bárki utalhat pénzt a hármasikreknek.

Soroksári gyilkosság: titokzatos férfit keres a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20171216-soroksari-gyilkossag-titokzatos-ferfit-keres-a-rendorseg.htmlHáromszor is a gyilkosság helyszínén járt Gyurik Krisztina megölése előtt egy hosszú hajú, hiányos fogazatú, negyvenes férfi. Őt keresi nagy erőkkel a rendőség.NewsOrigoAz utcán hozta világra a gyermekét egy londoni nő: fotó! http://www.life.hu/news/20171216-az-utcan-szulte-meg-a-gyermeket-egy-londoni-no.htmlDöbbenetes történetét mesélte egy angol édesanya: az utcán kellett megszülnie a gyermekét. News--Gyanús körülmények között hunyt el Barry Sherman és a felesége http://www.life.hu/news/20171216-elhunyt-barry-sherman-es-a-felesege.htmlÉletét vesztette a milliárdos ausztrál üzletember, Barry Sherman és a felesége. News--Megölte a barátnőjét, Ausztriában kapták el a magyar férfithttp://www.life.hu/news/20171215-megolte-a-baratnojet-ausztriaban-kaptak-el-a-magyar-ferfit.htmlTavaly szeptemberben ölte meg Budapesten barátnőjét a balatonfűzfői férfi, aki ezt követően külföldre menetült. A rendőröknek sikerült elkapniuk a tettest és most vádat emeltek ellene. News--Ő az a férfi, aki konkrétumokat tudhat a soroksári futónő halálról http://www.life.hu/news/20171215-ujabb-reszlet-kerult-elo-a-soroksari-futono-halalaval-kapcsolatban.htmlTalán most közelebb kerültünk a megoldáshoz, és talán kiderülhet, hogy ki a felelős a nő haláláért. News--A NASA bejelentette, hogy találtak egy, a miénkhez hasonló Naprendszerthttp://www.life.hu/news/20171215-a-nasa-bejelentette-hogy-talaltak-egy-a-mienkhez-hasonlo-naprendszert.htmlNASA kedden elhúzta a mézesmadzagot egy pársoros bejelentéssel: közölték, hogy később nagyon fontos dolgot fognak megosztani, később kiderült, hogy valóban érdekes dolgot találtak: egy, a miénkhez hasonló Naprendszert. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.