Az 5 éves Claire Crosby karácsonyi dalán mindenki meghatódik: videó

Forrás: Facebook/Claire Ryann Crosby -
karácsony dal videó kislány éneklés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 5 éves Claire Crosby angyali hangjával megörvendezteti a közönséget, ugyanakkor a megható előadása minenkinek a szemébe könnyeket csal. 

Még csak 5 éves Claire Crosby, de máris megtalálta azt, amivel magának és másoknak is örömet okoz, ez pedig az éneklés. A kivételes tehetséggel megáldott kislány egész évben szórakoztatja rajongóit angyali hangjával, de ilyenkor decemberben valahogy még meghatóbb a produkciója.

Az 5 éves Claire Crosby karácsonyi dalán mindenki meghatódik Forrás: Facebook/Claire Ryann Crosby

Tavaly egy profi videót készítettek karácsonyra, idén pedig egyelőre egy édesapjával közös éneklésről töltötték fel a szívmelengető felvételt. A kislány sokak szemébe könnyeket csal az éneklésével, hallgasd meg te is, milyen gyönyörűen és őszintén adja elő a karácsonyi dalokat.

Hideg, téli idő várható a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20171217-hideg-teli-ido-varhato-a-jovo-heten-idojaras.htmlA leghidegebb órákban mínusz 10 Celsius-fok körüli értékek is lehetnek, s a maximumok is fagypont körül alakulnak. Többször várható havazás is, Szenteste napján inkább napsütéses idő várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.NewsOrigoEzeken a területeken számíthatunk hóra karácsonykorhttp://www.life.hu/news/20171217-ezeken-a-teruleteken-szamithatunk-hora-karacsonykor-szenteste.htmlHamarosan itt vannak az ünnepek és a fél ország azon izgul, vajon idén lesz-e fehér karácsony. Egyelőre nem lehet biztosat tudni, de az előrejelzések szerint van rá esély. News--A NASA bejelentette, hogy találtak egy, a miénkhez hasonló Naprendszerthttp://www.life.hu/news/20171215-a-nasa-bejelentette-hogy-talaltak-egy-a-mienkhez-hasonlo-naprendszert.htmlNASA kedden elhúzta a mézesmadzagot egy pársoros bejelentéssel: közölték, hogy később nagyon fontos dolgot fognak megosztani, később kiderült, hogy valóban érdekes dolgot találtak: egy, a miénkhez hasonló Naprendszert. NewsOrigoViharos széllel rekordközeli meleg érkezik a jövő hét elejénhttp://www.life.hu/news/20171211-viharos-szellel-rekordkozeli-meleg-erkezik-a-jovo-het-elejen.htmlViharos széllel érkezik a rekordközeli meleg a jövő hét első napjaiban - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat a honlapján. Az MTI-hez vasárnap eljuttatott országos, középtávú előrejelzés szerint a hét elején akár 18 fok is lehet, a hét második felében ismét lehűlés jön, havas eső, hó is eshet. News--Ma a világ minden részéről látható lesz a Geminidák meteorrajhttp://www.life.hu/news/20171213-ma-a-vilag-minden-reszerol-lathato-lesz-a-geminidak-meteorraj.htmlA Geminidák meteorraj ma este lesz a legjobban látható: akár 120 metor is lehet egyszerre az égbolton, ne hagyd ki! NewsOrigoElőkerült a hét hónapja eltűnt magyar tinilány, B. Dominikahttp://www.life.hu/news/20171211-elokerult-a-het-honapja-eltunt-magyar-tinilany-b-dominika.htmlVégre megkönnyebbülhet B. Dominika családja. Hét hónap után végre előkerült a lányuk, aki május 26-án tűnt el. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.