A kórházi mosdóban ölte meg magát a férfi (18+)

Forrás: Shutterstock -
halál öngyilkosság kórház zárt osztály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő tragédia történt néhány nappa ezelőtt egy berettyóújfalui kórházban. Életét vesztette a kétgyermekes édesapa. 

A berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház zárt osztályára került be egy komádi férfi, aki öngyilkossági kísérletet követettel el: otthonában próbálta meg felakasztani magát, ezért hívott hozzá mentőt a családja.

A mentősöknek azonban sikerült stabilizálni a férfit, majd elszállították az intézménybe. De néhány órával később a beteg újabb öngyilkossági kísérletet hajtott végre, és ezúttal sikerült is megvalósítania a tervét: a kórház mosdójában fojtotta meg magát a cipőfűzőjével. A férfi két gyermek édesapja volt.

Hiába került szakértő kezek közé, a férfi egyértelműen nem akart már élni Forrás: Shutterstock

Mint kiderült, az elmúlt két hétben ez volt a negyedi alkalom, hogy megpróbált végezni magával, az előbbi 3 esetben mentőt hívott hozzá a családja.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrkapitányság szóvivője elárulta, hogy eljárást indítottak az ügyben. A kórház igazgatója, Dr. Muraközi Zoltán pedig azt nyilatkozta, hogy a kórházban is belső vizsgálatok zajlanak az eset miatt. - írta meg a Friss24.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.