Szállodába küldték az idős hajléktalant a segítői

Forrás: Thinkstock -
hajléktalan idős szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hagyták az utcán éjszakázni ezt a 71 éves hajléktalan nénit: néhány munkatárs összefogott, és szállodába küldte az asszonyt.

Néhány bristoli férfi hazafelé sétált, amikor az egyik kereszteződésben megláttak egy idős, hajléktalan nőt. Odamentek hozzá és látták, hogy műanyag zacskókkal, valamint újságpapírral próbálja védeni magát a hidegtől. "Pénzt adtunk neki és cigarettát. Elmesélte, hogy 71 éves és már 18 éve él kint az utcán, de a telek a legnehezebbek" - mesélte az egyik férfi a Bristol Postlapnak.

A munkatársak végül egy közeli szállodába rohantak, ahol lefoglaltak egy szabad szobát az asszonynak és kifizették azt egy éjszakára. "A néni sem hitte el azt, ami vele történik, pedig igazából ez a legkevesebb, amit abban a percben megtehettünk. Tudjuk, hogy egyetlen éjszaka nem oldja meg az életét, de nem tudtuk ott hagyni. A nagymamánk is lehetett volna."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.