Hihetetlen: ezt jósolta 2018-ra a vak jósnő, Baba Vanga

Vénusz Kína jóslat jósnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múltban már rengeteg jóslata igaznak bizonyult a bolgár jósnőnek, Baba Vangának, így nem csoda, ha sokan hisznek benne. Nézzük, mit ígért a következő esztendőre!

Az 1996-ban elhunyt vak bolgár jósnő, Baba Vanga megjósolta többek között a szeptember 11-i terrortámadást, Barack Obamát, a II. világháború kezdetét, sőt a muszlimok Európába vándorlását is. Nem csoda, ha emiatt nagyon sokan hisznek a Balkán Nostradamusának tartott asszony jövendöléseiben.

2018-ra két fontos eseményt is ígért Baba Vanga: az egyik, hogy Kína a világ vezető gazdasági hatalmává válik, a másik pedig, hogy a Vénuszon új energiaforrásra bukkan az emberiség.

Érdekesség, hogy ránk, magyarokra is vonatkozik egy nagyon távoli jóslat, az asszony szerint 2115-ben mi leszünk azok, akik jelet kapunk az űrből, valószínűleg földönkívüliektől.

2017 legijesztőbb kísértetsztorijaihttp://www.life.hu/news/20171219-2017-es-ev-legijesztobb-kisertetsztorijai.html2017-ben sem volt hiány bizarr hírekből, idén is rengeteget hallhattunk természetfeletti jelenségekről, észlelésekről. Videók és fényképek is készültek róluk, már csak az a kérdés, vajon valódiak-e. Cikkünkben ezúttal az év legelképesztőbb, leghihetetlenebb kísértettörténeteit gyűjtöttük össze. News--Elkapták a rendőrök: beismerte tettét a népligeti gyilkoshttp://www.life.hu/news/20171222-beismerte-tettet-a-nepligeti-gyilkos.htmlElfogták azt a férfit, akit a népligeti gyilkosság elkövetésével vádoltak, a tettes beismerő vallomást is tett. News--A gyerekek előtt tartottak disznóvágást az iskola udvaránhttp://www.life.hu/news/20171222--a-gyerekek-elott-tartottak-disznovagast-a-tapolcai-iskola-udvaran.htmlDisznóvágást tartottak iskolaidőben a diákok előtt egy tapolcai általános iskola udvarán. Néhány gyerek sírva ment haza aznap, a helyiek pedig háborognak. News--Építkezési balesetben elhunyt egy ötgyermekes családapa Budapestenhttp://www.life.hu/news/20171222-epitkezesi-balesetben-elhunyt-egy-otgyermekes-csaladapa.htmlEgy ötgyermekes családapa vesztette életét egy építkezési balesetben. A férfi kedd délután Budapest XVII. kerületében hunyt el. NewsOrigoDöbbenetes: pár üveg alkoholért adta el lányát az anyahttp://www.life.hu/news/20171221-dobbenetes-par-uveg-alkoholert-italert-adta-el-lanyat-az-anya.htmlNéhány üveg alkoholért adta el édesanyja Helénát, mindezt a hányattatott sorsú fiatal nő felnőttként tudta meg. News--Sokkoló: 3 kutyatetemet találtak a nő fagyasztójábanhttp://www.life.hu/news/20171219-sokkolo-3-kutyatetemet-talaltak-a-no-fagyasztojaban.htmlLetartóztatták azt a floridai anyát, akinek az otthonában 3 kutyatetemet találtak lefagyasztva. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.