A barátok találgatnak: szerelmi bánata lehetett a Tiszába fulladt fiúnak

Forrás: Thinkstock -
halál Tisza eltűnt öngyilkosság fulladás Szolnok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tiszában találták meg a karácsony előtt elhunyt szolnoki gimnazista holttestét. Most a család és barátok együtt próbálják kitalálni, mi történhetett Bencével.

December 22-én tűnt el Szolnokon Bence, aki este a barátaival bulizott, majd a szórakozóhelyről egyedül indult útnak. Akik látták, azt gondolták, a hídon keresztül megy majd hazafelé, de mint utólag kiderült, ez nem így történt, a fiú letért a hídról és az épp áradó folyó felé ment. A holttestét két napja találták meg a híd pillérénél a kutatócsoportok.

A 17 éves fiú egyik legjobb barátja, Milán a Blikknek elmondta, a családdal együtt próbálnak rájönni arra, mi történhetett.

„Amióta eltűnt, azon gondolkodunk, hogy vajon mi baja lehetett, miért akart akkor éjjel egyedül lenni. Állítólag már a buliban is zaklatott volt, egy söröskorsót a földhöz is vágott. Bence mindig is jó kedélyű volt, sokat nevettünk. Nem volt jellemző rá, hogy csak úgy elboruljon a kedve. Felvetődött az is, hogy esetleg szerelmi bánata volt, de ez csak feltételezés. A temetés pontos időpontját még nem tudjuk, de az biztos, hogy az új évben tartunk egy megemlékezést az iskolában." – árulta el a fiú.

A barátok nem értik, mi történhetett Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.