Jelzés nélküli repülőgépek szálltak le a rejtélyes 51-es körzetben

Forrás: AFP/Angelo Cavalli -
51-es körzet rejtély repülőgép ufó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feltételezések szerint az amerikai kormány szupertitkos repülőket küldött közvetlenül a hírhedt 51-es körzetbe.

Naponta sorakoznak a Los Angeles-i repülőtéren fehér, piros csíkkal ellátott, jelzés nélküli repülőgépek, amelyek soha nem szerepelnek az induló járatok listáján, ugyanakkor naponta útra kelnek az amerikai légierő megbízásából, az úti cél pedig mindig szigorúan titkos. Most is így történt, ám a hírek szerint a gépeknek ezúttal - egyelőre ismeretlen okokból - az 51-es körzet jelentette a végállomást. Hogy mi dolguk lehetett ott, azt nem tudni.

Az 51-es körzet egy amerikai katonai bázis, amelyet rengeteg titok és legenda övez. Egy kiszáradt tó medrében található, az Egyesült Államok nyugati részén, Nevadában. Állítólag a helyet arra használják, hogy kísérleti repülőgépeket és fegyvereket teszteljenek, de sokan meg vannak róla győződve, hogy földönkívüli kísérleteket végeznek itt. Azt mondogatják, hogy itt vizsgálják a földönkívüli űrhajókat és azok utasait, sőt utóbbiakkal itt folytatnak tárgyalásokat is.

Semmilyen információt nem adnak ki az 51-es körzetről Forrás: AFP/Angelo Cavalli

Korábban egy ott dolgozó Robert Miller elárulta, hogy neki egyszer megmutatták, milyen repülőket gyártanak az ufók számára a központban. Egyszemélyes gépek ezek, amelyeket csak telepátiával lehet irányítani, ugyanis nincs benne se botkormány, se vezérlő, csupán egy sisak – számolt be róla a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.