Sielők kerültek veszélybe az Eleanor nevű vihar miatt Ausztriában

hóvihar szélvihar Ausztria síelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félelmetes helyzetbe került több síelő is az egyik ausztriai síparadicsomban. Úgy kellett őket kimenekíteni a felvonókból. 

Hajmeresztő dolog történt Ausztriában, Vorarlberg tartomány egyik síparadicsomában, hiába tűnt alkalmasnak az időjárás a síeléshez. Oda is megérkezett az Eleanor nevű szélvihar, és igen durva pusztítást végzett. A sífelvonókban ülő emberek csak a csodának köszönhetik, hogy épségben lejutottak: a felvonók üléseit kegyetlenül cibálta a szél, elképesztő tempóval lendültek jobbra-balra a magasban, míg a bent ücsörgő emberek tehetetlenül rettegtek.

Sajnos az Eleanor ennél komolyabb bajt is okozott már az elmúlt időszakban: óriási a káosz a londoni reptereken, elképesztő károk keletkeztek Hollandiában és Írországban, az Alpokban pedig le kellett zárni a sípályákat, miután egy férfi életét vesztette - írta meg a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.