A rákoskeresztúri gyilkos a mészárlás előtt még megvacsorázott

Forrás: Thinkstock -
Rákoskeresztúr gyilkosság Vacsora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A családokat és barátokat is megrendítette a hír, hogy Cs. Norbert hidegvérrel meggyilkolt két embert, majd magával is végzett. Kiderült, hogy előtte ráadásul nyugodtan megvacsorázott, csak aztán rontott rá egykori barátnőjére. 

Senki nem gondolta a rákoskeresztúri gyilkosról, hogy képes ilyesmire: szorgalmas, egyenes jellemű embernek írták le az ismerősei, ám ő mégis tönkretette több család életét. A férfi ugyanis rárontott a volt barátnőjére, és annak új barátjára: a férfit a házban lőtte le, a nőt menekülés közben ölte meg, mindezt a 2 és fél éves kislánya előtt. Mindezek után magával is végzett a férfi.

Magával is végzett a rákoskeresztúri gyilkos Forrás: Thinkstock

Nem tudni, mikor vagy miért pattanhatott el nála a húr, nagybátyja ugyanis arról beszélt a Borsnak, hogy előtte még nála vacsorázott a férfi.

Este hétkor még otthon vacsorázott és beszélgetett, nem látszott rajta sem harag, sem idegesség.

A barátai szerint talán újra összeveszhettek Viviennel, úgy gondolják, ez okozhatta a tragédiát. "Talán újra összevesztek, és Norbi már nem tudta elviselni, hogy újra másvalakivel látta. Hirtelen elpattanhatott benne valami, de elképzelni sem tudjuk, hol szerzett fegyvert" - mondta a barát a Borsnak. Azt azonban, hogy honnan szerzett Norbi fegyvert, senki nem tudja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.