Rákoskeresztúri tragédia: ezek voltak a meggyilkolt anya utolsó szavai

Forrás: Thinkstock -
Rákoskeresztúr gyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rákoskeresztúri tragédiáról egyre több részlet derül ki, a legújabb információk szerint az agyonlőtt anya testvére végighallgatta a vérengzést, ugyanis éppen egymással telefonáltak, amikor a volt barátja rárontott Vivienre.

Volt barátja agyonlőtte Vivient, a rákoskeresztúri anyát és annak új barátját. Kiderült, hogy aznap korábban már járt az anyánál a gyilkos, de akkor sikerült elküldenie őt a lakásból arra hivatkozva, hogy az egyik barátnője jön hozzá vendégségbe. Valójában azonban az új párját várta, de nem akarta, hogy találkozzanak. Vivien volt barátjáról a testvérének panaszkodott telefonon.

Testvére hallotta Vivien utolsó szavait Forrás: Thinkstock

„A nő felhívta a testvérét, és elmondta neki, hogy rendben hazaért, azonban Norbert nem hajlandó elhagyni a lakását. Végül hosszas győzködés után a férfi csak akkor ment el, amikor a nő azt mondta neki, hogy egy barátnője fogja őt meglátogatni hamarosan, és szeretne vele kettesben maradni. Ez nem volt igaz, új párja érkezett meg 23 óra körül a lakásba" – mondta Gál Sándor alezredes a Zsaru magazinnak. Cs. Norbert ugyan elment, de éjfél körül visszatért, Vivien ekkor újra felhívta a testvérét, aki azt tanácsolta neki, ne engedje be Norbertet, de akkorra már a férfi bejutott a lakásba.

Már betörte az ajtót, itt van bent!"

sikoltotta

Rákoskeresztúri gyilkosság: a nagymama veszi magához az elárvult kislányt


Megszólalt az elhunyt Vivien édesanyja: a kis unoka állapotáról és a jövőről is beszélt. Ő veszi majd magához a kicsi laurát. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.