Elhunyt a Big Brother egykori sztárja, Rebekah Shelton

Forrás: Thinkstock -
halál Rebekah Shelton Big Brother
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus hirtelenséggel és rendkívül fiatalon távozott az élők sorából a brit Big Brother egykori szereplője, Rebekah Shelton: mindössze 32 éves volt. 

Rebekah Sheltont a 2009-es brit Big Brotherben ismerhették meg az emberek, habár akkor még Rodrigo Lopes néven szerepelt a műsorban. 2014-ben nemi átalakító műtétekbe kezdett, attól fogva már Rebekah-ként élt. Rengeteg követője, és rajongója volt, de nagyon nehezen határozott az operáció mellett. Sokszor voltak öngyilkos gondolatai, de végül mégis megtette a boldogsága felé vezető első lépést.

Váratlanul, tragikusan fiatalon hunyt el Rebekah - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Bár környezete nehezen fogadta el döntését, és sok elutasítással kellett szembenéznie, mégis így lett igazi az élete. Rebekah sokat küzdött, és nagyon hamar távozott az élők sorából. Váratlanul hunyt el 32 évesen. A tragikus hírt családja közölte az egykori valóságshow-sztár Twitter-oldalán. "Sajnálattal értesítünk mindenkit arról a szomorú hírről, hogy a csodálatos és kedves Rebekah váratlanul elhunyt szerda éjjel. Kérjünk mindenkit, ezekben az időkben tartsék tiszteletben a magánéletünket" - írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.