Eső, zápor, zivatar, szél: így alakul az időjárás

Forrás: MTI/Komka Péter -
eső zivatar időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten még egészen biztosan marad a januári hideg.

Szerdán marad a borús idő. A nap első felében többfelé fordul elő eső, zápor, néhol akár zivatar is - írja a Köpönyeg.hu. Délután egyre többfelé megerősödik az ÉNy-i szél. Reggel 1, délután 6 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtökön délelőtt száraz, nagyrészt napos, délután felhős idő ígérkezik, egyre többfelé gyenge esővel. +6 fok körül alakul a csúcsérték. Pénteken és szombaton felhős, csapadékos idő valószínű többfelé esővel, de szombaton már havas eső, hó is hullhat a hegyekben. Pénteken 3-9, szombaton 2-7 fok várható.

Forrás: MTI/Komka Péter

Véget ér a januári tavasz: időjáráshttp://www.life.hu/news/20180110-veget-er-a-januari-tavasz-idojaras.htmlAzért hóembert nem fogunk építeni. News--Szexuális erőszakkal vádolják az Oscar-díjas rendezőt, Paul Haggist http://www.life.hu/news/20180106-szexualis-eroszakkal-vadoljak-az-oscar-dijas-rendezot-paul-haggist.htmlPaul Haggist azzal vádolta meg egy nő, hogy zaklatta és megerőszakolta. Később további három nő vallott a rendező ellen. News--Szabadlábra kerülhet a VV Fanni megölésével gyanúsított férfi: májusban szabadulhathttp://www.life.hu/news/20180103-szabadlabra-kerulhet-a-vv-fanni-megolesevel-gyanusitott-ferfi.htmlBár már halottként keresik, még mindig nem került elő Novozánszki Fanni holtteste. Az idő így az az elkövetőknek dolgozik, ugyanis holttest nélkül pedig még az sem bizonyítható, hogy szándékos emberölés vagy baleset történt-e és a lány feltételezett gyilkosa májusban akár szabadlábra is kerülhet. News--Szörnyű frontális balesettel indult az újév: busszal ütközött a kocsihttp://www.life.hu/news/20180101-szornyu-frontalis-balesettel-indult-az-ujev-busszal-utkozott-a-kocsi-radon.htmlFrontálisan ütközött egy autóbusz és egy személyautó: egy ember meghalt.News--Így ég percek alatt porig egy hatalmas karácsonyfa: videóhttp://www.life.hu/news/20180101-igy-eg-percek-alatt-porig-egy-hatalmas-karacsonyfa.htmlPercek alatt égett le az oroszországi Juzsno-Szahalinszk 25 méteres karácsonyfája. A műfenyőnek csak a fémváza maradt meg, amire a tűzoltók kiértek. NewsOrigoElhunyt Szalay Gyöngyi hétszeres világbajnok párbajtőrözőhttp://www.life.hu/news/20171230-elhunyt-szalay-gyongyi-hetszeres-vilagbajnok-parbajtorozo-sportolo.htmlNegyvenkilenc éves korában elhunyt szombaton Szalay Gyöngyi hétszeres világbajnok, olimpiai bronzérmes párbajtőrvívó.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.