Ezt jósolta Bálint gazda az idei télről - Videó

hideg időjárás Bálint gazda tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálint gazda is nyilatkozott az idei változékony téli időjárásról: a szakember elmondta, szerinte a neheze még csak ezután jön.

Sokan találgatják, mi várható még a tél folyamán: nemrég még szokatanul enyhe volt az időjárás, néhány napja azonban újra megérkezett a havazás, a fagy. Nemrég Németh Lajos azt jósolta, a hónap vége felé hideg időre számíthatunk, most pedig Bálint gazda nyilatkozta azt, hogy szerinte a tél java még csak ezután jön. A 98 esztendős szakember a TV2-t látta vendégül otthonában.

Itt van a tél, itt is volt! Én két héttel ezelőtt is azt mondtam, hogy megyünk befelé a télbe, nem kifelé jövünk belőle. Ez tényleg bevált. Biztos vagyok benne, hogy a január és a február a télnek az időszaka Magyarországon, ez így is fog történni. Itt a kezemben van egy szegény kis hóvirág, ami tegnap még gyönyörű márványfehér színben pompázott. Most már le van hajolva, még a szára is elfagyott, majd márciusban újra kivirágzik, ha az erőt nem vette el az eddigi virágzás. Nem kell emiatt azonban aggódni, csak azok a növények indultak meg, amelyeknek a gyökerei sekélyen a talajfelszín alatt helyezkednek. A talaj felső 5-6 centiméteres rétege felmelegedett és ez beindította a gyökereknek a fejlődését, a tápanyagok felvételét. Ez most visszaáll, megszűnik és akkor kezdődik el újra, ha az időjárás megengedi." - árulta el Bálint gazda.

Fotókon Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova tündéri ikergyermekeihttp://www.life.hu/sztarok/20180117-fotokon-enrique-iglesias-es-anna-kurnyikova-cuki-ikergyermekei.htmlMegmutatta ikergyermekeit a közösségi oldalon Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova. A babák elképesztően aranyosak! TV + Sztárok--Gáspár Evelint két év próbaidőre ítélték: ártatlannak érzi magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180117-gaspar-evelint-ket-ev-probaidore-iteltek-artatlannak-erzi-magat.htmlNem érzi magát bűnösnek Gáspár Evelin, akit a napokban két év próbaidőre ítéltek közirathamisítás miatt. TV + Sztárok--Combot villantott Béres Alexandra - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-combot-villantott-beres-alexandra-foto.htmlRégen láthattuk ennyire dögösnek Béres Alexandrát, a fitneszkirálynő friss fotóján combját is megvillantotta. TV + Sztárok--Így reagált Sharon Stone arra a kérdésre, zaklatták-e szexuálisan - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-igy-reagalt-sharon-stone-arra-a-kerdesre-zaklattak-e-szexualisan-video.htmlElképesztő jelenetnek lehetettek szemtanúi azok, akik látták azt az interjút, amit Sharon Stone-nal készített a napokban az egyik amerikai tévécsatorna. A felvétel azóta az egész internetet bejárta. TV + Sztárok--Gazdag Tibor felesége helyett egy idegen nő szülésére ment behttp://www.life.hu/sztarok/20180116-gazdag-tibor-felesege-helyett-egy-idegen-no-szulesere-ment-be-joban-rosszban.htmlElképesztő történetet osztott meg a nézőkkel a Jóban Rosszban című sorozat sztárja, Gazdag Tibor: felesége szülése helyett egy másik nő szülőszobájába tévedt be... TV + SztárokOrigoBudapestre érkezik a Trónok harca sármos sztárja, Jason Momoahttp://www.life.hu/sztarok/20180116-budapestre-erkezik-a-tronok-harca-sarmos-sztarja-jason-momoa.htmlHamarosan Magyarországra látogat a Trónok harca című sorozat sztárja, Jason Momoa, aki új filmjét forgatja nálunk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.