Hóba rajzolt pénisz "díszelgett" a Debreceni Egyetem előtt: videó!

pénisz hímvessző Debreceni Egyetem park
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő videó került fel nemrég az internetre: óriási hímvessző került a Debreceni Egyetem elé. 

A Debreceni Egyetem előtti parkba valaki egy óriási hímvesszőt rajzolt. Az esetet az Időkép egyik kamerája rögzítette a késő esti órákban. A felvételen látszik, hogy nem egy ember készítette a "remekművet", többen gyalogolták bele az alakzatot a hóba.

A havas hímvessző éjszaka még nem is volt annyira látványos, de nappali fényben már mindenki számára kivehető és egyértelmű volt. A videó végén látható az is, ahogy néhányan eltakarították a nem odaillő rajzot.

Szeméremsértés miatt keresi a rendőrség ezt a férfit: fotó!http://www.life.hu/news/20180118-szemeremsertes-miatt-keresi-a-rendorseg-ezt-a-ferfit-foto.htmlA rendőrség egy 50 év körüli, kopasz férfit keres méghozzá azért, mert az illető mutogatta magát a buszon. Ha felismered, segítsd a hatóságok munkáját. NewsOrigoEzt jósolta Bálint gazda az idei télről - Videóhttp://www.life.hu/news/20180117-ezt-josolta-balint-gazda-az-idei-telrol-video.htmlBálint gazda is nyilatkozott az idei változékony téli időjárásról: a szakember elmondta, szerinte a neheze még csak ezután jön. NewsFotó: Szabó Balázs/Life.huTöbb mint 100 nő vádolja szexuális zaklatással Larry Nassart, az amerikai sportorvosthttp://www.life.hu/news/20180117-tobb-mint-100-no-vadolja-molesztalassal-larry-nassart.htmlLarry Nassar sportovosként éveken át zaklatott fiatalkorú lányokat, gyerekeket, akik felnőttként is sokáig hallgattak még a történtekről a szégyen és a borzasztó fájdalom miatt. 2015-ben rúgták ki a tornászoktól, miután több sportoló is panaszt tett ellene. A nyomozás során kiderült, több mint 100 áldozata van az orvosnak. News--Szexuális fantáziálás kiélése céljából ölhették meg a svéd riporternőt (18+)http://www.life.hu/news/20180117-szexualis-fantazialas-kielese-celjabol-olhettek-meg-a-sved-riporternot.htmlSzexuális fantáziájának kiélése céljából ölhette meg tengeralattjáróján a vele interjút készítő svéd újságírónőt, Kim Wallt Peter Madsen. News--Pásztói csecsemőgyilkosság: életfogytiglant is kaphat az anya (18+)http://www.life.hu/news/20180116-pasztoi-csecsemogyilkossag-nincs-meg-a-kicsi-teste.htmlSzörnyűséges csecsemőgyilkosság történt Pásztón: az anya titokban hozta világra gyermekét, akinek később a fejét találta meg egy kutya, de a teste azóta sem került elő. Az anya azt állítja, hogy ő nem ölte meg, csak magára hagyta a gyermeket. NewsThinkstockLeszakadt Kolumbiában egy híd, 10 ember életét vesztette: fotók! http://www.life.hu/news/20180116-10-ember-eletet-vesztette-kolumbiaban-egy-leszakadt-hid-miatt.htmlElképesztő baleset történt tegnap Kolumbiában: leszakadt egy építés alatt álló híd, több munkás is életét vesztette. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.