Lerúgtak a buszról egy 15 éves lányt Budapesten

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
BKV Budapest bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 15 éves lányt rúgtak le a buszról Budapesten, az eset fényes nappal történt.

Egy édesanya kereste meg a 24.hu-t, hogy beszámoljon egy elképesztő esetről, amely Budapesten, fényes nappal történt. A nő azt mondta, lánya január 9-én délután 3 órakor szállt fel a 85E számú autóbuszra. Nem sokkal később évfolyamtársához odalépett 3 fiatal nő és egy fiú, akik elkezdték őt lökdösni.

A lányom megkérte őket, hogy fejezzék be. Ekkor hangosan szidalmazni kezdték, valamint több alkalommal arcon ütötték" – mondta el a nő a portálnak.

Az esetet állítólag látta a busz sofőrje is, de nem tett semmit. A lányok úgy döntöttek, a következő megállónál leszállnak, de nem is nagyon volt más lehetőségük, egyiküket ugyanis a támadók szabályosan lerúgták a buszról. Ekkor a csapat tovább folytatta a bántalmazást, majd végül távoztak a helyszínről. A lányt az orvosok megvizsgálták, arcának bal oldalán zúzódások és hámsérülések keletkeztek, valamint a szeme környéke is belilult és feldagadt.

A rendőrség csoportos garázdaság bűntett miatt folytat nyomozást az ügyben ismeretlen tettes ellen.

A kép csak illusztráció Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.