Ónos eső, fagyos szél várható

Forrás: Cultura Creative/Hugh Whitaker -
időjárás ónos eső Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ónos eső és hideg szél keseríti pénteken az életünket. 

Pénteken eleinte többfelé eshet az eső, hajnalban északon, északkeleten ónos eső, havas eső is, de napközben is számítani kell egy-egy záporra. A szél északkeleten és a Dunántúl északi részén támadhat fel. Délután 3-9 fok várható. Szombaton többször beborul az ég, nyugaton, északnyugaton néhol kisebb eső is kialakulhat. Északon erősen fog fújni a szél, hajnalban sokfelé fagyni fog.Délután 1-6 fokra számíthatunk.

Forrás: Cultura Creative/Hugh Whitaker

Autó hajtott a járókelők közé Rio de Janeiro híres strandjánhttp://www.life.hu/news/20180119-auto-hajtott-a-jarokelok-koze-rio-de-janeiro-hires-strandja.htmlAutó hajtott a járókelők közé helyi idő szerint csütörtök este Rio de Janeiróban, a híres Copacabana strandnál futó sétálóutcában; egy nyolchónapos csecsemő meghalt, és legkevesebb 15 ember megsérült - jelentette a Globo brazil tv-csatorna.News--Eső, havas eső, viharos szél várhatóhttp://www.life.hu/news/20180117-eso-havas-eso-viharos-szel-varhato-idojaras.htmlÉszaknyugat felől felszakadozik, reggelre csökken a felhőzet, elszórtan fordul elő eső, havas eső, éjszaka hózápor, majd viharos szél várható. News--Véget ér a januári tavasz: időjáráshttp://www.life.hu/news/20180110-veget-er-a-januari-tavasz-idojaras.htmlAzért hóembert nem fogunk építeni. News-- Több mint háromezerszer riasztották a mentőket szilveszter éjszakahttp://www.life.hu/news/20180101-orszagszerte-tobb-mint-haromezerszer-riasztottak-a-mentoket.htmlOrszágszerte több mint háromezer - ebben csak a fővárosban több mint ezer - riasztásuk volt a mentőknek a mostani szilveszteren - közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója hétfő reggel az MTI-vel.News--Így ég percek alatt porig egy hatalmas karácsonyfa: videóhttp://www.life.hu/news/20180101-igy-eg-percek-alatt-porig-egy-hatalmas-karacsonyfa.htmlPercek alatt égett le az oroszországi Juzsno-Szahalinszk 25 méteres karácsonyfája. A műfenyőnek csak a fémváza maradt meg, amire a tűzoltók kiértek. NewsOrigoSzabadlábra kerülhet a VV Fanni megölésével gyanúsított férfi: májusban szabadulhathttp://www.life.hu/news/20180103-szabadlabra-kerulhet-a-vv-fanni-megolesevel-gyanusitott-ferfi.htmlBár már halottként keresik, még mindig nem került elő Novozánszki Fanni holtteste. Az idő így az az elkövetőknek dolgozik, ugyanis holttest nélkül pedig még az sem bizonyítható, hogy szándékos emberölés vagy baleset történt-e és a lány feltételezett gyilkosa májusban akár szabadlábra is kerülhet. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.