Túlélte a rákot, majd egy szörnyű balesetben meghalt az ötéves kislány

Forrás: Thinkstock -
halál baleset rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédia: alig, hogy legyőzte a rákot egy ötéves kanadai kislány, egy tragikus balesetben életét vesztette.

Camila De Almeida Torcatónál 2 éves korában diagnosztizáltak rákot, ám a kemoterápiának, az erős szervezetének és a kitartásának köszönhetően sikerült legyőznie a kórt – számolt be róla a Toronto Star. Az iskolát szeptemberben kezdte, és hétfőn pont onnan indult haza édesapjával. Ekkor azonban egy elszabadult, üres terepjáró elütötte és egy parkoló autónak nyomta őket. Az édesapa csupán könnyű sérüléseket szenvedett, a kislány azonban a kórházban életét vesztette.

Nagyon különleges lány volt. Korábban voltak problémái, rákkal küzdött, de igazi harcos volt. Nagyon édes kislány volt. Félénk, de tündéri. Rengeteg csodás emlékem van róla." – nyilatkozta a megtört édesapa.

A rendőrség egyelőre vizsgálja az esetet.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock
VV Fanni édesanyja soha nem hallott lánya feltételezett gyilkosárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-vv-fanni-anyja-soha-nem-hallott-lanya-feltetelezett-gyilkosarol.htmlVV Fanni édesanyja egy telefonos interjúban elárulta, egyáltalán nem ismerte lánya feltételezett gyilkosát. Voltak olyan témák, amelyekről soha nem beszélgettek. TV + Sztárok--Lukács László elárulta, miért nem nősült meg eddighttp://www.life.hu/sztarok/20180118-lukacs-laszlo-elarulta-miert-nem-nosult-meg-eddig.htmlHamarosan 50 esztendős lesz a Tankcsapda frontembere, Lukács László, ám az énekes továbbra sem házasodik. TV + Sztárok--Így énekel Stohl András női ruhába bújva a Valami Amerika 3-banhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-igy-enekel-stohl-andras-noi-ruhaba-bujva-a-valami-amerika-3-ban.htmlMegérkezett a Valami Amerika 3 újabb hivatalos előzetese, amely ezúttal is számtalan poént tartalmaz. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSzavak nélkül árulhatta el születendő gyermeke nemét Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-szavak-nelkul-arulhatta-el-szuletendo-gyermeke-nemet-katalin-hercegne-kabat.htmlSokak szerint Katalin hercegné kislányt hord a szíve alatt – legalábbis erre következtetnek a kabátja színéből. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó újra nagymama leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-pecsi-ildiko-ujra-nagymama-lesz-unokaja-szuletik.htmlVégre újra van miért örülnie Pécsi Ildikónak: a színésznő fiának hamarosan újabb gyermeke születik. TV + Sztárok--Gyermekkori traumájáról vallott Damu Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-gyermekkori-traumajarol-vallott-damu-roland-alkoholizmus.htmlDamu Roland szörnyű gyermekkoráról mesélt, kiderült, édesanyjának alkoholproblémái voltak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.