Ginger Banks pornószínésznő elárulta, miért történik annyi haláláset a szexiparban

Forrás: Instagram/Remy LaCroix -
pornószínésznő halál szexipar felnőttfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt három hónapban öt pornószínésznő halt meg, ezért fordul most annyi figyelem a szexipar felé. Egy pornósztár szerint a társadalom hozzáállása taszítja őket depresszióba, mert másodrangú polgároknak érzik magukat.

Összesen öt pornószínésznő halt meg az elmúlt 3 hónapban, legutóbb Olivia Lua, aki mindössze 23 éves volt. A sok haláleset miatt nagyobb figyelem irányult az iparra, mindenki tudni szeretné, miért történik ennyi tragédia. Egy pornószínésznő felfedte az igazságot erről: Ginger Banks szerint a stressz és az emberek bánásmódja hozzájárul a sok tragikus halálhoz.

Vallotta a pornószínásznő a sok halálesetről - Képünk illusztráció Forrás: Instagram/Remy LaCroix

Én is depressziós voltam azért, mert az emberek elítéltek a munkám miatt.

mondta

Mocskolódó üzeneteket kap a friss házaspár http://www.life.hu/news/20180120-ezert-szidja-mindenki-a-friss-hazasokat.htmlA pokolba kívánja mindenki azt a fiatal házaspárt, akik eltértek az általános szabályoktól az esküvőjük során. News--Súlyos buszbaleset: 11 ember meghalt, 46 megsérült Törökországbanhttp://www.life.hu/news/20180120-autobusz-balesetben-tucatnyian-meghaltak-torokorszagban.htmlBalesetezett egy török családokat szállító autóbusz szombatra virradóan az északnyugat-törökországi Eskisehir tartományban. Legkevesebb 11 ember meghalt, 46 megsérült. News--Egy elhunyt nő holttestéből jött világra a halott kisbaba (18+) http://www.life.hu/news/20180120-elhunyt-no-testebol-jott-vilagra-a-szinten-halott-kisbaba.htmlHihetetlen, de igaz: az elhunyt anya hozta világra a halott kisbabát. News--Álomvakáció helyett Venezuela egyik legkeményebb börtönében találta magát Évahttp://www.life.hu/news/20180120-alomvakacio-helyett-venezuela-egyik-legkemenyebb-bortoneben-talalta-magat.htmlMerkovics Éva története akár egy hollywoodi kasszasiker is lehetne. De ez bizony a kőkemény valóság. News--Több nőt is átvert az ismert mulatós zenészhttp://www.life.hu/news/20180120-tobb-not-is-atvert-az-ismert-mulatos-zenes.htmlÉva és Marietta most, az RTL Klub kamerái előtt találkoztak életükben először. Az interneten bukkantak egymásra, miután mindketten ugyanabba a hibába, vagyis inkább ugyannak az embernek a csapdájába estek. Mindketten rövid ideig egy ismert mulatós zenész párjai voltak. NewsOrigoAnya és lánya holttestére bukkantak Brassóban (18+) http://www.life.hu/news/20180119-holttesteket-talaltak-brassoban.htmlRejtélyes eset történt nemrég Brassóban: két holttestet is találtak, ám egyelőre semmit sem tudnak róluk. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.