Ököllel húzott be egy gyalogosnak egy autós a XV. kerületben

Forrás: Thinkstock -
verés autós XV. kerület gyalogos ököl
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heves szóváltás követően történt tragédia egy XV. kerületi bevásárlóközpont parkolójában: odáig fajult, hogy egy autós behúzott az őt bíráló gyalogosnak, aki elesett és nem zárható ki a maradandó fogyatékosság vagy a súlyos egészségromlás kialakulása sem.

A sofőr és a gyalogos között egy XV. kerületi bevásárlóközpont parkolójában alakult ki heves szóváltás. A sofőr ugyanis szabálytalanul, a menetiránnyal szemben hajtott rá a gyalogátkelőhelyre a főbejárat előtt úgy, hogy a gyalogos már lelépett.

Maradandó károsodása lehet a gyalogosnak - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Ezt persze nem is hagyta szó nélkül a sértett, trágár szavakkal illette a sofőrt, aki emiatt megállt, kiszállt a kocsijából és odament a gyalogoshoz. Ekkor egy rövid szóváltást követően az autós ököllel húzott be a gyalogosnak, aki elesett és beverte a fejét a betonba. A sofőr pedig elhajtott a helyszínről. A mentőt a járókelők értesítették.

A gyalogost életveszélyes koponyatöréssel és agyzúzódással szállították kórházba.

A sértett sérülésével kapcsolatosan jelenleg a maradandó fogyatékosság, súlyos egészségromlás kialakulása sem zárható ki. Az eset még 2016. augusztus 3-án történt, a Fővárosi Főügyészség a vádlottal szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot az illetékes bíróságra, és végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádiratban – írják az Ügyészség.hu-n.

Mumifikálódott holttestet találtak egy lakásban Kisvárdán (18+)http://www.life.hu/news/20180122-mumifikalodott-holttestet-talaltak-kisvardan.htmlEgy férfi mumifikálódott holttestét találták meg egy kisvárdai lakásban. Állítólag azé az exrendőré, aki évekkel ezelőtt megölte az anyját. News--Rákoskeresztúri gyilkosság: W. Dávid milliós óvadékát is kifizették volna a szülőkhttp://www.life.hu/news/20180121-rakoskereszturi-gyilkossag-w-david-millios-ovadekat-is-kifizettek-volna-a-szulok.htmlA 17 éves rákoskeresztúri gyilkos, W. Dávid házi őrizetben van, és uggyan végül nem állapítottak meg óvadékot, a szülei milliókat is képesek lettek volna fizetni fiuk szabadulásáért. NewsThinkstockA fővárosban hetven munkagéppel dolgoznak a közterület-fenntartókhttp://www.life.hu/news/20180121-a-fovarosban-hetven-munkageppel-dolgoznak-a-kozterulet-fenntartok.htmlBudapest közösségi közlekedési útvonalain és a főbb utakon, valamint a hidakon, a felüljárók járdáin és kerékpárútjain hetven munkagéppel takarítja a havat a Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt., az erős havazás miatt hómunkások jelentkezését is várják.NewsOrigoTöbben életüket vesztették egy prágai szállodatűzbenhttp://www.life.hu/news/20180121-tobben-eletuket-vesztettek-egy-pragai-szallodatuzben.htmlKetten életüket vesztették és több tucatnyian megsérültek egy kigyulladt prágai szállodában szombaton. Negyven embert menekítettek ki a lángoló épületből, többen súlyos sérüléseket szenvedtek, az áldozatok száma nem végleges.News--Meghalt Olivia Lua, a 23 éves pornósztárhttp://www.life.hu/news/20180121-meghalt-olivia-lua-a-23-eves-pornosztar.htmlA rehabilitációs központban halt meg Olivia Lua, valószínűleg a receptre kapható gyógyszerek és az alkohol kombinációja miatt. NewsOrigoKigyulladt egy családi ház Sopronban, egy ember meghalthttp://www.life.hu/news/20180121-kigyulladt-egy-csaladi-haz-sopronban-egy-ember-meghalt.htmlKigyulladt egy családi ház Sopronban vasárnap hajnalban, a tűzben egy ember meghalt - közölte az MTI-vel az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.