Eddig marad előzetesben VV Fanni feltételezett gyilkosa

gyilkosság Novozánszki Fanni eltűnt VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 28-án zárul a nyomozás VV Fanni gyilkossági ügyében, de szinte biztos, hogy meghosszabítják, és tovább keresik a lány holttestét. A kutatás két évig is eltarthat. A feltételezett tettes is addig marad előzetesben, ameddig csak lehet.

B. László előzetes letartóztatása a gyanúsítás napjától számítva 48 hónapig tarthat, így szinte biztos, hogy jövő november elejéig rács mögött marad. A dunaújvárosi férfi bevallotta bűnrészességét, beismerte, hogy ő vitte le Fannit a lány lakásából a parkolóba, és tette be a kocsiba.

VV Fanni után akár még két évig nyomozhatnak a rendőrök Forrás: Police.hu

"A letartóztatását fenn tudják tartani úgyis, ha csak bűnsegédnek tekintik. November végén gyanúsították meg élet elleni cselekmény miatt, ami elég ahhoz, hogy jövő november végéig bent tartsák. Felvétel bizonyítja, hogy valamilyen szinten biztos, hogy köze van a gyilkossághoz. Ha nem is lehet kijelenti, hogy ő gyilkolta meg, az egyértelmű, hogy bűnsegéd, és az is megkapja a maga néhány esztendejét" - mondta a Borsnak Dr. Lichy József.

Másfél év után szakított Gyurta Dani és Cserpes Laurahttp://www.life.hu/sztarok/20180123-masfel-ev-utan-szakitott-gyurta-dani-es-cserpes-laura.htmlÚjabb szakítás a magyar úszóvilágban: Gyurta Dániel és Cserpes Laura színésznő már nincsenek együtt.TV + Sztárok--Bejelentették Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank eljegyzéséthttp://www.life.hu/sztarok/20180123-bejelentettek-eugenia-hercegno-es-jack-brooksbank-eljegyzeset.htmlÚjabb esküvő készül a brit királyi családban: a Buckingham-palota bejelentése szerint Eugénia hercegnő, II. Erzsébet királynő 27 esztendős unokája összeházasodik polgári származású barátjával, a 30 éves Jack Brooksbankkel. TV + Sztárok--Így vigyáz a vonalaira a várandós Luxus Dalmahttp://www.life.hu/sztarok/20180122-igy-vigyaz-a-vonalaira-a-terhes-luxus-dalma.htmlTerhestornára jár és speciális diétát folytat a második gyermekével várandós Smaltig Dalma. TV + SztárokOrigoÍgy alszik édesanyja karjaiban Jessica Alba néhány hetes kisfia - Cuki fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180122-igy-alszik-edesanyja-karjaiban-jessica-alba-nehany-hetes-kisfia.htmlTündéri fotót osztott meg kisfiáról Jessica Alba: a néhány hetes Hayes épp az igazak álmát alussza édesanyja karjaiban. TV + Sztárok--Elárulta, nudista szigetre vágyik Cicciolina http://www.life.hu/sztarok/20180122-nudista-szigetre-vagyik-cicciolina.htmlVicces jeleneteknek lehetettek szemtanúi azok, akik látták Ciccionlinát az egyik ma reggeli tévéműsorban. TV + Sztárok--Sirokai Diána plus size modellről áradozik a külföldi sajtóhttp://www.life.hu/sztarok/20180122-sirokai-diana-magyar-plus-size-modellrol-aradozik-a-kulfoldi-sajto.htmlÚjraalkotta Gigi Hadid meztelen reklámfotóját a gyönyörű magyar plus size modell, Sirokai Diána, akire már a külföldi sajtó is felfigyelt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.