Meghalt Jimmy Armfield, a legendás angol focista

Forrás: wikipedia/Angstpristine -
halál focista angol rák Jimmy Armfield
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
83. életévében elhunyt Jimmy Armfield, aki az angol válogatott tagjaként részt vett az 1962-es és az 1966-os világbajnokságon.

Jimmy Armfield igazi legendának számított Angliában, hiszen világbajnokságot is nyert a válogatottal. A focista az angol válogatott tagjaként részt vett az 1962-es és az 1966-os világbajnokságon, utóbbi évben sikerült elhozniuk az aranyérmet. Nemcsak focistaként, edzőként is bizonyított.

Meghalt Jimmy Armfield, a legendás angol focista Forrás: wikipedia/Angstpristine

Jimmy Armifeld 82 évesen halt meg, miután már hosszú ideje küzdött a rákkal. Sajnos nem tudta legyőzni a gyilkos kórt. Távozása mélyen megérintette a labdarúgó közösséget. Korábbi csapata, a Blackpool közleményt adott ki, melyben kifejezték fájdalmukat, és biztosították együttérzésükről Jimmy családját - írja a The Guardian.

8 éve tűnt el nyomtalanul a Margitszigetről Dávid: szülei azóta is keresikhttp://www.life.hu/news/20180123-8-eve-tunt-el-nyomtalanul-a-margitszigetrol-david-szulei-azota-is-keresik.htmlA Margitszigeten 8 évvel ezelőtt tűnt el Ackermann Dávid, akit azóta is keresnek a szülei. News--Halálra szúrta apját a szabolcsi férfi: nem ez volt az első gyilkossága (18+)http://www.life.hu/news/20180123-halalra-szurta-apjat-a-szabolcsi-ferfi-nem-ez-volt-az-elso-gyilkossaga.htmlA beszámíthatatlannak ítélt T: Béla több mint 14 évvel ezelőtt követett el brutális gyilkosságot barátnője ellen, nemrég pedig a saját apját késelte halálra. Most előzetes letartóztatásban van.NewsThinkstockEddig marad előzetesben VV Fanni feltételezett gyilkosahttp://www.life.hu/news/20180123-hamarosan-lezarul-a-nyomozas-vv-fanni-ugyeben.htmlJanuár 28-án zárul a nyomozás VV Fanni gyilkossági ügyében, de szinte biztos, hogy meghosszabítják, és tovább keresik a lány holttestét. A kutatás két évig is eltarthat. A feltételezett tettes is addig marad előzetesben, ameddig csak lehet. NewsOrigoÖköllel húzott be egy gyalogosnak egy autós a XV. kerületbenhttp://www.life.hu/news/20180122-okollel-huzott-be-egy-gyalogosnak-egy-autos-a-xv-keruletben.htmlHeves szóváltás követően történt tragédia egy XV. kerületi bevásárlóközpont parkolójában: odáig fajult, hogy egy autós behúzott az őt bíráló gyalogosnak, aki elesett és nem zárható ki a maradandó fogyatékosság vagy a súlyos egészségromlás kialakulása sem. NewsThinkstockMumifikálódott holttestet találtak egy lakásban Kisvárdán (18+)http://www.life.hu/news/20180122-mumifikalodott-holttestet-talaltak-kisvardan.htmlEgy férfi mumifikálódott holttestét találták meg egy kisvárdai lakásban. Állítólag azé az exrendőré, aki évekkel ezelőtt megölte az anyját. News--Rákoskeresztúri gyilkosság: W. Dávid milliós óvadékát is kifizették volna a szülőkhttp://www.life.hu/news/20180121-rakoskereszturi-gyilkossag-w-david-millios-ovadekat-is-kifizettek-volna-a-szulok.htmlA 17 éves rákoskeresztúri gyilkos, W. Dávid házi őrizetben van, és uggyan végül nem állapítottak meg óvadékot, a szülei milliókat is képesek lettek volna fizetni fiuk szabadulásáért. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.