Nyomozás indulhat a Thaiföldön elhunyt magyar turista ügyében

Forrás: Getty Images/iStockphoto/nito100/Nito100 -
halál turista Thaiföld hal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thaiföldön vélhetőleg ételmérgezés miatt meghalt egy magyar turista. Egyelőre csak találgatnak arról, hogy mit is ehetett a férfi, biztosat csak a boncolás után lehet tudni, de ha az, amire gondolnak – kígyómakréla -, akkor bizony Magyarországon is eljárás indulhat.

A thaiföldi szállodában elköltött vacsora után lett rosszul a magyar turista annyira, hogy mentőt kellett hívni hozzá. A szálloda recepcióján a barátai próbálták újraéleszteni, az elhunyt férfi barátnője szerint 40 percet kellett várniuk a mentőre. Az orvosok segíteni már nem tudtak a turistán. A férfi halálát vélhetőleg ételmérgezés okozta, de egyelőre nem tudni, hogy pontosan mit evett. Annyi biztos, hogy tengeri halakat fogyasztott, többen először a vajhalra gyanakodtak, ám szóba került a kígyómakréla is, amely mérgező. Biztosat csak a boncolást követően lehet tudni, de ha kiderül, hogy valóban kígyómakrélát evett, az megalapozhatja a szálloda felelősségét. Így nemcsak külföldön, hanem itthon is indulhat eljárás.

40 percig haldoklott a férfi - Képünk illusztráció "Forrás: Getty Images/iStockphoto/nito100/Nito100 "
Ezért nem találják VV Fanni holttestéthttp://www.life.hu/news/20180127-ezert-nem-talaljak-vv-fanni-holttestet.htmlVV Fanni holttestét a legkorszerűbb eszközökkel keresi a rendőrség, eddig sajnos eredménytelenül. Egy büntetőügyvéd elmondta, hogyan lehetséges az, hogy még mindig nincs meg a lány. NewsOrigoGyilkosság áldozata lett egy magyar prostituált Olaszországbanhttp://www.life.hu/news/20180126-meggyilkoltak-egy-magyar-prostitualtat-olaszorszagban-1-2.htmlEgy 24 éves prostituáltként dolgozó nőt gyilkoltak meg Modena környékén: holttestére a sínek között találtak rá. News--Hídépítés közben halt meg egy magyar munkáshttp://www.life.hu/news/20180126-hidepites-kozben-meghalt-egy-magyar-munkas.htmlAz új Duna-híd építkezésén történt baleset, mely egy magyar munkás életébe került. Kiderült, több biztonsági előírást is megsértett az építkezési vállalat, ezért történt meg a tragédia. News--Ekkor térhet vissza az igazi télhttp://www.life.hu/news/20180126-ekkor-terhet-vissza-az-igazi-tel-idojaras.htmlFebruár első napjaiban térhet vissza a téli időjárás, árulták el az időjósok. News--Németh Lajos előrejelzése: hétvégére megérkezik a tavasz!http://www.life.hu/news/20180126-nemeth-lajos-elorejelzese-hetvegere-megerkezik-a-tavasz.htmlSzokatlanul enyhe itthon a tél, eddig sem durva fagyok, sem napokig tartó hóeséssel nem kellett számolnunk. Ez hétvégére sem változik, sőt megérkezik a tavasz. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo Kiderült: még több nőt vert át a magyar mulatós zenészhttp://www.life.hu/news/20180126-meg-tobb-not-vert-at-a-magyar-mulatos-zenesz.htmlEgy magyar mulatós zenész ugyanazzal a módszerrel vert át nőket: jóhiszeműségüket kihasználva több százezer forintot csalt ki tőlük. A becsapott nők hivatalos útra terelték a vitát, rendőrségi feljelentést tettek. A Fókusz riportja után, amit mi is feldolgoztunk, több áldozat is jelentkezett. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.