Lecsap a hideg az országra: erős szél és eső is lesz

hidegfront időjárás tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő napokban többször lesz erős a szél, de marad az enyhe időjárás, többfelé 10 fok feletti maximumokkal. A hét második felében ismét téliesebbre fordul az idő, lehűléssel, hóval - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn a ködfoltok feloszlása után általában napos idő valószínű, csak északkeleten lesz eleinte még több a felhő, és ott reggel, délelőtt kisebb eső még előfordulhat, másutt nem valószínű csapadék. Megélénkül, az Északi-középhegység térségében és az Észak-Alföldön időnként meg is erősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire mínusz 1 és plusz 4 fok között alakul, de a szelesebb helyeken 5 fok is lehet. Napközben 9-14 fokig melegszik a levegő.

Kedden a többórás napsütés mellett helyenként előfordulhat futó zápor. A szél megerősödik, helyenként viharossá is fokozódik. A leghidegebb órákban 0-5 fok lehet. A nappali maximumok 8-13 fok között alakulnak.

Szerdán többnyire közepesen felhős lesz az ég, délen várható a több napsütés. Estig nem valószínű csapadék, este azonban az északi megyékben gyenge eső már előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 4 és plusz 2, a legmagasabb hőmérséklet 4-11 fok között várható.

Csütörtökön, február első napján erős lesz a szél és többfelé várható csapadék: estig eső, estétől azonban előbb a Dunántúlon, majd a főváros tágabb környékén is egyre több helyen várható havas eső, hó. A leghidegebb órákban 1-6 fok lehet. Napközben 6-12 fokig melegszik a levegő.

Pénteken eleinte többfelé, majd egyre inkább csak délkeleten várható csapadék: eső, havas eső, hó vegyesen. A szél erős, a Dunántúlon helyenként viharos lesz. A minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 2, a maximumhőmérséklet 2-6 fok között alakul.

Szombaton is erős lesz a szél. Felhős idő várható helyenként záporral, hózáporral. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és 0, a legmagasabb hőmérséklet 1-6 fok között valószínű.
Időnként vasárnap is erős lesz a légmozgás. Elszórtan várható eső, zápor. A minimumhőmérséklet mínusz 5 és plusz 1, a maximumhőmérséklet 2-8 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.

Bosszú áldozata lett: VV Gina tagadja, hogy prosti lennehttp://www.life.hu/sztarok/20180129-bosszu-aldozata-lett-vv-gina-tagadja-hogy-prosti-lenne.htmlKellemetlen helyzetbe került VV Gina, miután felfedezték meztelen fotóit egy svájci honlapon, ahol prostituáltak kínálják magukat. A hirdetés szerint Candy a neve, és több extra szolgáltatást is vállal.TV + SztárokOrigoÚj frizurája van Katalin hercegnőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180128-uj-frizuraja-van-katalin-hercegnonek-amit-levagatott-rakos-betegeknek-ajanlotta-fel.htmlKatalin jótékony célra ajánlotta fel haja egy részét, hogy parókát készíthessenek belőle rákos betegeknek.TV + Sztárok--Meghízott és lepukkant a Baywatch egykori sztárja, Yasmine Bleethhttp://www.life.hu/sztarok/20180128-meghizott-es-lepukkant-a-baywatch-egykori-sztarja-yasmine-bleeth.htmlEgy időben minden nő a Baywatch piros úszóruhás nagymellű vékony derekű, hosszú lábú vízimentőire szeretett volna hasonlítani, a férfiak pedig odáig voltak a szexszimbólum csajokért. Nos, néhányan még ma is dögösek közülük, de ez Yasmine Bleeth-ről, vagyis Caroline-ról nem mondható el. TV + Sztárok--A Dal: Facebookján reagált kiesésére Singh Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180128-a-dal-facebookjan-reagalt-kiesesere-singh-viki.htmlSzombat esti kiesése után Viki reagált a rajongói kommentekre és elmondta, egy ideig nem indul el az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatóján.TV + Sztárok--6 kilót hízott Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20180128-6-kilot-hizott-vajna-timea-dietaba-kezd.htmlAzért a pluszkilók hallatán nem Vajnai Tímea jut az eszünkbe. TV + SztárokOrigoGyerekkori fotón Aleskahttp://www.life.hu/sztarok/20180128-gyerekkori-foton-aleska-safrany-emese.htmlA sztárok gyerekkori képeit szinte minden olvasó szereti nézegetni. Aleska is jónéhány lájkot begyűjtött vele. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.