Natascha Kampusch megszólalt a Turpin- család ügyével kapcsolatban

Forrás: AFP -
Natascha Kampusch család tragédia gyerekbántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, néhány hete derült ki, hogy egy házaspár a világtól izolálva, leláncolva tartotta 13 gyermeküket, akik közül hatan még kiskorúak. Natascha Kampusch is megszólalt az ügyben.

8 évig élt rabságban az a 13 gyerek, akiket szüleik kegyetlenül leláncoltak és fogva tartottak, a világtól elzárva. A gyerekek közül hatan még kiskorúak. A horror eset elkövetői már börtönben vannak, a gyerekek azonban még nem hagyhatták el a kórházat, nagy valószínűséggel mindegyikük pszichiátriai kezelésre szorul majd.

Natascha Kampusch Forrás: AFP

Natascha Kampusch sem hagyta szó nélkül ezt a felfoghatatlan gonoszságot.

"Fontos lenne, hogy a Turpin-gyerekek látogassák meg a szüleiket és mondják a szemükbe, hogy haragszanak rájuk avagy azt, hogy megbocsátanak nekik. Nekem erre nem volt lehetőségem, de a Turpin-gyerekek számára fontos lenne, hogy lezárják magukban a történteket" - mesélte a tragikus sorsú lány, aki már nem tudott megbocsátani elrablójának, az ugyanis nem sokkal a lány szökése után, 44 évesen öngyilkos lett. Írta meg a Blikk a The Sun nyomán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.