Zuhanyozó patkány: az az állat igazából szenved

"Forrás: YouTube " -
patkány szenvedés zuhanyzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte egy pillanat alatt bejárta az egész világot egy patkányról készült videó, amely úgy zuhanyozik, akár egy ember. Sokan hihetetlenül édesnek találják, de a valóságban az az állat szenved, és még csak nem is patkány.

Egyáltalán nem olyan cuki, mint amilyennek tűnik a zuhanyzó patkány videója, pedig a napokban bejárta a világot. Több dolog sem stimmel azonban a felvétellel. Tuomas Aivelo, a Helsinki Egyetem biológusa hívta fel a figyelmet arra, hogy a rágcsálók nem fürdenek így, ezek a szenvedés jelei. Valószínűleg valaki bekenhette szappannal az állatot, aminek a bőrét irritálja szer, ezért viselkedik így.

Ez az állat igazából szenved "Forrás: YouTube "

Másrészt pedig, nem is patkány van a képen. Többeknek is feltűnt, hogy nincs olyan hosszú farka, mint a patkányoknak, a szakértők szerint egy pakarána nevű állat látható a felvételen, amely Dél-Amerikában őshonos, de ha még tévednek is, az az egy biztos, hogy egyik rágcsáló sem élvezi az ilyen fürdőt, sőt ez igazából kínzás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.