Titkos üzenetet találtak egy angliai barlangban

Anglia romantikus barlang titkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az angliai Cornwall egyik sziklája évtizedek óta őrzi egy szomorú szerelem emlékét: most felfedezték a titkos üzenetet.

Az Egyesült Királyságbeli Cornwall egyik sziklás partja eddig soha fel nem fedezett titkokat rejt. Hiába népszerű terület ez, olyan, ahová a turisták is szívesen járnak, eddig senki nem találta meg a sziklába vájt titkos, és szívszorító üzenetet. Szerencsére azonban az egyik szemfüles látogató kiszúrta azt, amit oly' sokáig sikeresen elrejtettek a sziklák: a barlang falaiba romantikus rajzokat és verset véstek egy vízbe fulladt nőnek.

Az Egyesült Királyságbeli Cornwall egyik sziklás partja eddig soha fel nem fedezett titkokat rejt Forrás: Shutterstock

A rajz egy lovat és egy női arcot ábrázol, és mellé egy verset is véstek: mindezek csak apály idején láthatók. A legenda szerint a huszadik század elején egy nő éppen a parton lovagolt, amikor a dagály elragadta és vízbe fulladt. A rajzot állítólag partnere, Joseph Pratera készítette. „Hagyd, hogy a vad hullámok körülöttem ordítsanak, és örökké csókolják az ajkamat"ez olvasható a barlang falain. Az elmélet bizonyítást is nyert, feljegyzésekben ugyanis találtak egy 1930-ban élt Joseph Henry Prater nevű férfit, akinek szerelme valóban vízbe fulladt.

Felnőttként, véletlenül találtak egymásra a szétválasztott hármasikrekhttp://www.life.hu/news/20180201-felnottkent-veletlenul-talaltak-egymasra-a-szetvalasztott-harmasikrek.htmlA hármasikreket, Robertet, Eddy-t és Davidet csecsemőként választották szét egy kísérlet miatt. Felnőttként teljesen véletlenül újra találkoztak. Történetüket most egy dokumentumfilmben dolgozták fel. NewsOrigoA Teréz körúti robbantó házát édesapja áruljahttp://www.life.hu/news/20180201-aruljak-a-terez-koruti-robbanto-hazat.htmlA Teréz körúti robbantó korábbi vallomásai szerint több bombát is készített otthonában, amely most eladó: édesapja árulja. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoZuhanyozó patkány: az az állat igazából szenvedhttp://www.life.hu/news/20180131-zuhanyozo-patkany-az-az-allat-igazabol-szenved.htmlSzinte egy pillanat alatt bejárta az egész világot egy patkányról készült videó, amely úgy zuhanyozik, akár egy ember. Sokan hihetetlenül édesnek találják, de a valóságban az az állat szenved, és még csak nem is patkány. NewsOrigoEgy 9 éves kisfiú is jelentkezett a NASA álláshirdetésérehttp://www.life.hu/news/20180131-egy-9-eves-kisfiu-jack-davis-is-jelentkezett-a-nasa-allashirdetesere.htmlÁllást hirdetett a NASA, egy 9 éves kisfiú pedig jelentkezett is rá. Kézzel írt levele az egész internetet bejárta. News--Szerdán kezdődik a Teréz körúti robbantó pere: a túlvilági erőket hibáztatjahttp://www.life.hu/news/20180131--szerdan-kezdodi-a-terez-koruti-robbanto-pere-a-tulvilagi-eroket-hibaztatja.htmlJanuár 31-én szerdán kezdődik a Teréz körúti robbantó büntetőpere, akár életfogytiglant is kaphat tettéért ifjabb P. László. Eddig nem mondta el, miért robbantott, de korábban már beszámolt bizonyos túlvilági erőkről: azokat hibáztatja. NewsOrigoAz utcán esett egymásnak két nő, videó is készült a verekedésrőlhttp://www.life.hu/news/20180130-az-utcan-esett-egymasnak-ket-no-video-is-keszult-a-verekedesrol.htmlSokkoló jelenetet vett fel egy járókelő a kamerájával: egy ír város bevásárlóutcáján két nő esett egymásnak. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.