időjárás február
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ér a téli tavasz, a pluszfokok után kemény mínuszok jönnek februárban. 

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint hogy ma az északnyugati, északi országrészben várható leginkább csapadék, majd késő délutántól délkeleten is egyre többfelé elered az eső. Eleinte havas eső, hó főként csak a magasabban fekvő helyeken várható, késő délutántól viszont a Nyugat-Dunántúlon már síkvidéken is lehet hó. A Dél-Alföldön ugyanakkor néhol zivatar is kialakulhat.

A Záhony–Pécs vonaltól északra északias, délre délies szél várható, élénk, időnként erős lökésekkel. A hőmérséklet kora délután az ország északnyugati, nyugati felén 1 és 7, másutt 8 és 13 fok között valószínű. Szombaton a hegyekben már havazhat is. A jövő hét elejétől napról napra hidegebb lesz. Keddtől már lesznek olyan helyek az országban, ahol nappal is fagypont alatt marad a hőmérséklet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.