Busszal ütközött egy autó Nagykállóban, egy ember meghalt

Forrás: Thinkstock -
Nagykálló baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Menetrend szerint közlekedő autóbusszal ütközött egy személyautó szombat reggel Nagykálló belterületén, a balesetben egy ember meghalt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság  az MTI-vel.

A közlemény szerint a balesetben ketten sérültek meg, mindketten a személyautóban utaztak, egyiküket a Az elsődleges információk szerint a buszon utazók közül senkinek nem esett baja. A munkálatok idejére az útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A fél országra adott ki figyelmeztetést a meteorológiai szolgálathttp://www.life.hu/news/20180203-havazas-varhato-a-hetvegen-februar-3-4.htmlA havazás veszélye miatt szombatra a fél országra első fokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.News--Közleményt adott ki a rendőrség VV Fanni meggyilkolásárólhttp://www.life.hu/news/20180203-vv-fanni-ugye-miatt-feszult-egymasnak-rendorseg-es-doszpot-peter.htmlÚgy tudni, kiverte a rendőrségnél a biztosítékot, hogy önkéntes szakértők is foglalkoznak VV Fanni meggyilkolásával és az ügyben folyó nyomozással, így megnehezítik azt. A hatóság mindig annyit kommunikál, amennyit a nyomozás érdekei megengednek számukra. A rendőrség a napokban hivatalos közlemény adott ki, amelyet a police.hu oldalon tett közzé. News--Erős havazás bénította meg a forgalmat a japán Honsú sziget középső részénhttp://www.life.hu/news/20180202-eros-havazas-benitotta-meg-a-forgalmat-a-japan-honsu-sziget-kozepso-resze.htmlErős havazás bénította meg a forgalmat a japán Honsú sziget középső részén, az ítéletidővel hozható összefüggésbe egy ember halála és tucatnyi sérülése - jelentette a Kyodo hírügynökség.News--Hó és eső várható a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20180202-ho-es-eso-varhato-a-hetvegen-idojaras.htmlAz OMSZ figyelmeztetése szerint estétől a Nyugat-Dunántúlt csapadékzóna éri el, melyből egészen szombatig várható eső, havas eső, havazás az országban. Péntek éjfélig a csapadék mennyisége a nagyjából a Zala-Nógrád sávban 15, ezen belül a Délnyugat-Dunántúlon 20 milliméter körül alakulhat.Már pénteken megérkezhet a hó. News--Halálos baleset történt Pomáználhttp://www.life.hu/news/20180202-halalos-baleset-tortent-pomaznal-csutortokon-este.htmlMeghalt egy férfi, hárman pedig megsérültek, amikor három autó összeütközött Pomáz közelében csütörtök este - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. News--Álomvakáció helyett Venezuela egyik legkeményebb börtönében találta magát Évahttp://www.life.hu/news/20180120-alomvakacio-helyett-venezuela-egyik-legkemenyebb-bortoneben-talalta-magat.htmlMerkovics Éva története akár egy hollywoodi kasszasiker is lehetne. De ez bizony a kőkemény valóság. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.