szerencsejáték nyeremény ötös lottó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 5. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki. 

Nyerőszámok:

3 (három)
20 (húsz)
53 (ötvenhárom)
79 (hetvenkilenc)
88 (nyolcvannyolc)

Forrás: MTI/Balaton József

Nyeremények:

5 találatos szelvény nem volt;
4 találatos szelvény 31 darab, nyereményük egyenként 1.595.770 forint;
3 találatos szelvény 2.683 darab, nyereményük egyenként 19.665 forint;
2 találatos szelvény 74.773 darab, nyereményük egyenként 1.545 forint.

Joker: 076329

Joker telitalálatos szelvény 1 darab, nyereménye: 51.210.845 forint.

Benéztünk A mi kis falunk kulisszái mögéhttp://www.life.hu/sztarok/20180203-a-mi-kis-falunk-kulisszatitkai.htmlÚjabb évaddal jelentkezik a Mi kis falunk az RTL Klubon. Kapitány Iván rendező, Szabó Győző, Csuja Imre és Lovas Rozi kulisszatitkokat árultak el, és a Life.hu-nak elmondták, szerintük miért érdemes megnézni a sorozatot.TV + SztárokOrigoA színpadon omlott össze Völgyesi Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20180203-a-szinpadon-omlott-ossze-volgyesi-gabi-az-unique-enekesnoje.htmlTizenkét évvel ezelőtti idegösszeroppanásáról mesélt Völgyesi Gabi. Az énekesnő elmondta, hogy akkoriban túl sok minden volt a vállán, és kimerült volt. TV + SztárokOrigoVV Fanni-ügy: "Az sem biztos, hogy meghalt"http://www.life.hu/sztarok/20180203-elkepeszto-teoriak-vv-fanni-ugyeben-lehet-nem-is-halt-meg.htmlKommentelők szerint elképzelhető, hogy VV Fanni életben van: TV + SztárokOrigoBörtönbe juttatná a leszbikus díva fiatal exszeretőjét (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180203-bortonbe-juttatna-a-leszbikus-diva-fiatal-exszeretojet-viaszbaba.htmlBár már sokan sejtik, teljes bizonyossággal nem lehet tudni, ki az a leszbikus magyar színésznő, aki a Viaszbaba címen megjelent könyv főszereplője. A szerző azt állítja, a díva attól sem riadna vissza, hogy börtönbe juttassa. TV + SztárokOrigoKarrierről, magánéletről beszélt Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20180203-karrierrol-maganeletrol-beszelt-tolvai-reni-a-dalban-harmadszor-indul.htmlTolvai Reni idén harmadik alkalommal indul A Dalban. Állítja, imád versenyezni, de az értékeléskor még mindig izgul. Az énekesnő karrierrpől és magánéletről is mesélt az Origónak.TV + SztárokOrigoNyugdíját kevesli Pataky Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20180203-nyugdijat-kevesli-pataky-attila-zenesz.htmlTele van energiával és fellépése is bőven akad Pataky Attilának. A zenész elmondta, hogy nem akar panaszkodni, de a nyugdíja siralmas. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.