Szlovéniában mindent megbénított az a hóesés, ami felénk tart

Forrás: MTI/Komka Péter -
időjárás hóesés Szlovénia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felénk tart az a durva havazás, ami Szlovéniát már teljesen megbénította.

Bár már mindenki a tavaszt és a melegítő napsugarakat várja, sajnos egy ideig még el kell viselnünk a telet, a havat és a mínuszokat.

Kegyetlen havazás tart felénk Forrás: MTI/Komka Péter

Jelenleg egy olyan havazás tart felénk, ami a környező országokat teljesen maga alá temette: 40-70 centis hótakaró alá vonta az országokat, autópályákat kellett lezárni, a katasztrófavédelem pedig arra kéri a lakosságot Horvátoszágban és Szlovéniában, ha tehetik, ne induljanak útnak.

Néhány napon belül ezekből a térségekből elvonul a rossz idő, ami nekünk nem jó hír: a nem mindennapi havazás ugyanis felénk tart - írta meg a vezess.hu

15 éves lányokkal szexelt a pedofil magyar paralimpikonhttp://www.life.hu/news/20180131-15-eves-lanyokkal-szexelt-a-pedofil-paralimpikon.htmlBeismerte tették a 30 éves paralimpikon: 15 éves lányokkal szexelt pénzért, akiket egy közösségi oldalon ismert meg.NewsNatascha Kampusch megszólalt a Turpin- család ügyével kapcsolatbanhttp://www.life.hu/news/20180130-natascha-kampusch-elmondta-velemenyet-a-turpin-csalad-ugyevel-kapcsolatban.htmlMint ismeretes, néhány hete derült ki, hogy egy házaspár a világtól izolálva, leláncolva tartotta 13 gyermeküket, akik közül hatan még kiskorúak. Natascha Kampusch is megszólalt az ügyben. NewsAFPHazaengedik Fanni gyilkosát, W. Dávidothttp://www.life.hu/news/20180116-hazaengedik-fanni-gyilkosat-w-davidot.htmlElőzetes letartóztatás helyett kiengedték azt a 17 éves fiút, aki nem tudta feldolgozni a szakítást és elvágta barátnője torkát. NewsThinkstockHétvégére megérkezik a télhttp://www.life.hu/news/20180112-havazasra-kell-szamitani-hetvegen-itt-a-tel.htmlHétvégére beköszönt a tél: hideg és hó várható.News--Kivégeztek egy férfit Rákoskeresztúron, felesége életveszélyben van (18+)http://www.life.hu/news/20180107-kivegeztek-egy-ferfit-rakoskereszturon.htmlSzombatról vasárnapra virradóan egy 26 éves támadó megölt egy férfit és életveszélyesen megsebesítette annak feleségét, majd saját magát. A lövöldöző a kórházban belehalt sérüléseibe.NewsThinkstockÖngyilkos lett a Manchester City egykori kapusának szerelmehttp://www.life.hu/news/20171210-ongyilkos-lett-a-manchester-city-egykori-kapusanak-parja.htmlÖngyilkos lett a Manchester City egykori kapusának kedvese. Nem tudta tovább elvilseni a betegsége okozta fájdalmat.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.