Szörnyen elhanyagolt Czeizel Endre sírja

sírkő Czeizel Endre sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015 augusztusában hunyt el Czeizel Endre, aki hosszú évekig harcolt a leukémiával.

A világhírű genetikus azóta sem kapott sírkövet. A temetőből a Ripost az alábbi fotót kapta, nem túl szívderítő látvány.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Hókásásak az utak, de még sehol nem vezettek be korlátozásthttp://www.life.hu/news/20180203-hokasasak-az-utak-de-meg-sehol-nem-vezettek-be-korlatozast.htmlAz Útinform jelentése szerint a szombaton elkezdődött havazás miatt a gyorsforgalmú utak, a fő- és mellékutak szinte mindenütt sónedvesek, egyes helyeken latyakosak, hókásásak. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság azt közölte, hogy a havazás miatt sehol sem vezettek be korlátozást az utakon.News--Elhunyt Palotai Károly olimpiai bajnok futballistahttp://www.life.hu/news/20180203-elhunyt-palotai-karoly-olimpiai-bajnok-futballista-82-eves-volt.htmlPalotai Károly hosszan tartó betegség után, 82 évesen halt meg. News--Ezeken a településeken már szakad a hóhttp://www.life.hu/news/20180203-ezeken-a-telepuleseken-mar-szakad-a-ho-idojaras.htmlHavazás veszélye miatt a fél országra első fokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat, de sok helyen még csak eső, havaseső esik. News--A fél országra adott ki figyelmeztetést a meteorológiai szolgálathttp://www.life.hu/news/20180203-havazas-varhato-a-hetvegen-februar-3-4.htmlA havazás veszélye miatt szombatra a fél országra első fokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.News--Németh Lajos szerint a február lesz a tél leghidegebb hónapjahttp://www.life.hu/news/20180202-nemeth-lajos-szerint-a-februar-lesz-a-tel-leghidegebb-honapja-idojaras.htmlNémeth Lajos szerint a február lesz a tél leghidegebb hónapja, kemény fagyok elé nézünk. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoKözleményt adott ki a rendőrség VV Fanni meggyilkolásárólhttp://www.life.hu/news/20180203-vv-fanni-ugye-miatt-feszult-egymasnak-rendorseg-es-doszpot-peter.htmlÚgy tudni, kiverte a rendőrségnél a biztosítékot, hogy önkéntes szakértők is foglalkoznak VV Fanni meggyilkolásával és az ügyben folyó nyomozással, így megnehezítik azt. A hatóság mindig annyit kommunikál, amennyit a nyomozás érdekei megengednek számukra. A rendőrség a napokban hivatalos közlemény adott ki, amelyet a police.hu oldalon tett közzé. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.