A jövő hét havat, a következő özönvízszerű esőt hoz

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
eső havazás időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jövő heti mínuszokat és havazást még kellemetlenebb idő váltja majd. A tavaszra még várni kell, az esernyőt pedig már most érdemes előkeresni. 

A jövő hét végére kellemesen felmelegszik majd az idő, de a legfrissebb előrejelzések szerint az azt követő hét özönvízszerű esőt hoz, 19-től 24-ig megállás nélkül szakad. Ez azért is meglepő, mert pár nappal ezelőtt még erre az időszakra napsütéses időt jósoltak. Csak remélhetjük, hogy nem akkor, hanem most tévednek a meteorológusok.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Palotai Zsolt gyászolhttp://www.life.hu/news/20180204-palotai-zsolt-gyaszol-elhunyt-az-edesapja.htmlHatalmas veszteség érte Palotai Zsoltot: elhunyt az édesapja. News--Ezek az ötös lottó nyerőszámaihttp://www.life.hu/news/20180203-ezek-az-otos-lotto-nyeroszamai-februar-3.htmlA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 5. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki. News--Szörnyen elhanyagolt Czeizel Endre sírjahttp://www.life.hu/news/20180203-szornyen-elhanyagolt-czeizel-endre-sirja-sirkovet-se-kapott.html2015 augusztusában hunyt el Czeizel Endre, aki hosszú évekig harcolt a leukémiával. NewsFotó: Zsigmond László/Life.huHókásásak az utak, de még sehol nem vezettek be korlátozásthttp://www.life.hu/news/20180203-hokasasak-az-utak-de-meg-sehol-nem-vezettek-be-korlatozast.htmlAz Útinform jelentése szerint a szombaton elkezdődött havazás miatt a gyorsforgalmú utak, a fő- és mellékutak szinte mindenütt sónedvesek, egyes helyeken latyakosak, hókásásak. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság azt közölte, hogy a havazás miatt sehol sem vezettek be korlátozást az utakon.News--Elhunyt Palotai Károly olimpiai bajnok futballistahttp://www.life.hu/news/20180203-elhunyt-palotai-karoly-olimpiai-bajnok-futballista-82-eves-volt.htmlPalotai Károly hosszan tartó betegség után, 82 évesen halt meg. News--Busszal ütközött egy autó Nagykállóban, egy ember meghalthttp://www.life.hu/news/20180203-busszal-utkozott-egy-auto-nagykalloban-egy-ember-meghalt-1.htmlMenetrend szerint közlekedő autóbusszal ütközött egy személyautó szombat reggel Nagykálló belterületén, a balesetben egy ember meghalt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.