Palotai Zsolt sportoló zenész Palotai Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas veszteség érte Palotai Zsoltot: elhunyt az édesapja. 

A 82 éves korában elhunyt olimpiai bajnokot, Palotai Károlyt gyászolja az ország és fia, a DJ. Palotaiként ismert Palotai Zsolt. A sportoló az 1964-es tokiói olimpián nyert, később pedig nemzetközi labdarúgó-játékvezetőként dolgozott.

Forrás: Pixabay.com

Megvan A Dal elődöntős mezőnye: ők csatlakoztak még hozzájukhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-megvan-a-dal-elodontos-mezonye-2018.htmlSzombaton este kialakult A Dal elődöntős mezőnye, jó néhány nagy esélyes kiesett. TV + Sztárok--Benéztünk A mi kis falunk kulisszái mögéhttp://www.life.hu/sztarok/20180203-a-mi-kis-falunk-kulisszatitkai.htmlÚjabb évaddal jelentkezik a Mi kis falunk az RTL Klubon. Kapitány Iván rendező, Szabó Győző, Csuja Imre és Lovas Rozi kulisszatitkokat árultak el, és a Life.hu-nak elmondták, szerintük miért érdemes megnézni a sorozatot.TV + SztárokOrigoSzabó Ádám szakított táncos barátnőjével, Nikivelhttp://www.life.hu/sztarok/20180203-szabo-adam-szakitott-tancos-baratnojevel-nikivel.htmlKözösen nevelték a lány gyermekét, de most már külön utakon járnak. Szabó Ádám a Best magazinnak a szakításról beszélt. TV + Sztárok--Nyugdíját kevesli Pataky Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20180203-nyugdijat-kevesli-pataky-attila-zenesz.htmlTele van energiával és fellépése is bőven akad Pataky Attilának. A zenész elmondta, hogy nem akar panaszkodni, de a nyugdíja siralmas. TV + Sztárok--Orosztanárnőjébe volt szerelmes a kamasz Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20180203-orosztanarnojebe-volt-szerelmes-a-kamasz-schobert-norbi-meselte-bochkor-musoraban.htmlA #Bochkor vasárnap esti adásának felvételén mesélte el kamaszkori szerelmének történetét a fitneszguru. TV + SztárokRTLKLUBKorhatáros szerelem: Júlia kiadja Bőgős Bandi útjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180203-korhataros-szerelem-julia-kiadja-bogos-bandi-utjat.html"Soha többet nem akarok rólad hallani, érted?" - ezekkel a mondatokkal adta ki szeretője útját a Korhatáros szerelem Júliája, azaz Dobó Kata. A nő megcsalta férjét, de belátta, őt szereti és nem Bőgős Bandit, akit egyébként Fenyő Iván alakít. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.