Lefoglalták a rendőrök VV Fanni régi mobiltelefonját

Forrás: -- -
mobiltelefon szervíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség a legkorszerűbb eszközöket bevetve nyomoz VV Fanni ügyében. Mindent megtesznek azért, hogy kiderítsék, ki ölte meg a 24 éves lányt. Most újabb bizonyíték került elő, ami fontos információkat tartalmazhat.

A Blikk úgy tudja, hogy a rendőrség megtalálta és lefoglalta a november 20-án eltűnt Novoszánszki Fanni régi mobilját. A telefont egy szervízben találták meg, a lány nem sokkal az eltűnése előtt adta be oda.

VV Fanni régi mobilja fontos információkat tartalmazhat Forrás: --

"A javíttatni vitt mobilt a rendőrök foglalták le a szervizből, hogy megnézzék az üzeneteket, fotókat. Talán találnak olyan adatokat a készülékben, amelyek az elkövetőhöz vezetnek" - nyilatkozta a lapnak egy bennfentes. A régi telefon azért is fontos, mert Fanni és feltételezett gyilkosa már hónapokkal a lány eltűnse előtt kapcsolatban álltak egymással. Ha találnának valamit, az még több bizonyíték lenne az előzetesben ülő, dunaújvárosi B. László ellen.

A javításra váró készülékre Fanni édesanyja is emlékezett, megtörten nyilatkozott: "Azt még mesélte a lányom, hogy beadja szerelőhöz, mi pedig nemrég kerestük a papírjait, hogy elmehessünk érte, de tulajdonképpen azt sem tudtuk, hova adhatta be. Azóta megtudtuk, hogy lefoglalták a rendőrök. A lányomat persze már semmi nem hozza vissza, az a helyzet. Persze tudni akarom, hogy mi történt vele vagy hogy hol van most. Ez a legrosszabb, hogy nem tudunk semmit és nekem már a legvadabb, legdurvább dolgok jutnak eszembe. Én csak szeretném újra megölelni, semmire nem vágyom jobban, de érzem, hogy ez már nem válhat valóra."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.