Koller Kata halála után is az árvákat és a lovakat támogatja

halál temetés szépségkirálynő Koller Katalin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves Koller Katát február 17-én helyezik végső nyugalomra, még halálában is az árvákat támogatja.

A szépségkirálynő édesapja a Borsnak adott nyilatkozatában közölte, hogy lánya temetése nyilvános lesz. Zokogva tájékoztatta a lapot arról, hogy lányát, Koller Katát február 17-én kísérik utolsó útjára a Krisztinavárosi Havas Boldogasszony templomban. A szépségkirálynő több téves diagnózis után évekig harcolt a rákkal, szerette a gyerekeket, ezért halálában is az árvákat támogatja.

Koller Katalin Forrás: Facebook/Koller Katalin

Édesapja a közösségi oldalán hívta fel a figyelmet arra, hogy a gyászolók egy szál fehér virággal menjenek lánya urnájához, aki pedig szívesen költött volna koszorúra, az erre szánt összeget adományozza az árva gyerekeknek, a Dévai Szent Ferenc Alapítványnak, vagy a Koller Katának oly kedves lovak gondozására, a Halápi Rancnak, amelyből az ott élő lovak orvosi ellátását és takarmányozását finanszírozhatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.