A katasztrófavédelem munkatársai élve emelték ki a metró által elgázolt nőt

Forrás: Schultz László tű.ftörm. / FKI -
gázolás katasztrófavédelem életmentés metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtök reggel egy középkorú nő zuhant a Széll Kálmán téren a metrószerelvény elé, a katasztrófavédelem mindent bevetett, hogy megmentsék a nőt: sikerült élve kiemelniük. 

A katasztrófavédelem munkatársai mindent megtettek azért, hogy a csütörtök reggeli metróbaleset ne végződjön visszafordíthatatlan tragédiával. Egy középkorú nőt gázolt el a Széll Kálmán téri állomáson a metró. A nő a peron és a szerelvény közé szorult, de a fővárosi hivatásos tűzoltóknak sikerült kiemelniük a sérültet a szerelvény alól, méghozzá élve.

A katasztrófavédelem munkatársai mindent megtettek a nőért Forrás: Schultz László tű.ftörm. / FKI

Innentől a sérültet átvette a katasztrófalvédelem doktorszolgálata, még a peronon ellátták a sérültet, mojd átadták a mentőszolgálat szakembereinek,, akik kórházba szállították a nőt. A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította - olvasható a a katasztrófavédelem oldalán.

A doktorszolgálat már a peronon megkezdte a sérült ellátását Forrás: Schultz László tű.ftörm. / FKI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.