futball Liam Miller
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt hasnyálmirigyrákban 36 évesen Liam Miller. A sportoló korábban Celtic és a Manchester United futballistája volt. 

Csapattársai összetörtek, egyikük, Stephen Elliott így emlékezett meg róla.

"Liam remek csapattárs, szobatárs, valamint kiváló ellenfél volt. De ami ezeknél is fontosabb, egyike volt azon keveseknek a focisták közül, akikre igaz barátként gondolok. Teljesen összetörtem az elvesztésétől, részvéttel gondolok fiatal családjára. Biztos vagyok benne, hogy már az angyalok között pihen. Nyugodj békében Chewy, szeretlek!"

Pataky Attila: "Ha abszolút bántóan közelít meg valaki, elhajtom"http://www.life.hu/sztarok/20180210-pataky-attila-az-eddarol.htmlAz EDDA frontembere, Pataky Attila 44 éve zenél, a 33. lemeze jelent meg. Az énekes elmondta, hogyan bírja a tempót közel 67 évesen, de azt is megtudhattuk, bántják-e az univerzummal kapcsolatos karikatúrák.TV + Sztárok--Meztelenül rohangászott Los Angeles utcáin Shay Mitchell (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180210-meztelenul-rohangaszott-los-angeles-utcain-shay-mitchell-szineszno.htmlShay még korábban megígérte, ha 3 millió követője lesz, végigrohan az utcán meztelenül. Nem csak a szája járt: megtette. TV + SztárokOrigoDílere vezette be a pornó világába Krasznai Tündéthttp://www.life.hu/sztarok/20180210-dilere-vezette-be-a-porno-vilagaba-krasznai-tundet-egykori-x-faktorost.htmlAz X-Faktor egykori sztárja a Mindset pszicholológiai lap kamerái előtt nemrég nyíltan elmesélte, hogy miként indult felnőttfilmes múltja. TV + Sztárok--Pataky Attila fia, Gergő így élte meg, hogy híres az édesapja: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180210-pataky-attila-fia-gergo-igy-elte-meg-hogy-hires-az-edesapja.htmlAz Edda frontemberének, Pataky Attilának a fia is a rockzene mellett tette le a voksát, a Pataky Művek énekeseként bizonyít. Mint mondta, édesapjának nem az árnyékában, sokkal inkább a fényében nőtt fel, de soha nem volt kötelező számára Edda-dalokat hallgatni. Interjú Pataky Attila fiával, Gergővel. TV + Sztárok--Tolvai Reni-ügy: Frenreisz Károly Schell Judit mellé állthttp://www.life.hu/sztarok/20180207-tolvai-reni-ugy-frenreisz-karoly-schell-judit-melle-allt.htmlAhogy megírtuk, Schell Judit krtikája megbántotta A Dalban Tolvai Renit. Az énekesnő első posztja a témában sokaknál kiverte a biztosítékot, aztán elnézést kért, és magyarázta, hogy mi történt. Most azonban a bocsánatkérésén zúgolódnak. A dalverseny zsűrilegendája, Frenreisz Károly is megszólalt, elmondta, sajnálja, hogy idáig fajult egy őszinte kritika. TV + SztárokOrigoMeghatotta a közönség szeretete jubileumi koncertjén Zalatnay Cinithttp://www.life.hu/sztarok/20180207-meghatotta-a-kozonseg-szeretete-jubileumi-koncertjen-zalatnay-sarolta-cinit.html55 évvel ezelőtt ismerte meg az ország Zalatnay Saroltát a Táncdalfesztiválon. Az énekesnő az első sikere helyszínén, az Erkel Színházban rendezte meg jubileumi nagykoncertjét is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.