Megkéselhették a 17 évesen elhunyt focistát, Bódis Lajost

Forrás: Thinkstock -
halál késelés focista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
17 évesen elhunyt a Nagykáta Sportegyesület U19-es korosztályú csapatának labdarúgója, sajtóértesülések szerint megkéselték a fiatalt. 

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, tragikus hirtelenséggel és fájdalmasan fiatalon halt meg egy magyar sportoló február 11-én. Bódis Lajos mindössze 17 éves volt, még előtte állt az élet és focista karrierje. A Nagykáta Sportegyesület U19-es korosztályú csapatában játszott, de életét vesztette. A szomorú hírről a klubja számolt be, ám akkor még nem lehetett tudni, mi vezetett a fiatal halálához.

Megkéselhették a fiatal focistát (Képünk illusztráció.) Forrás: Thinkstock

A 24.hu információi szerint azonban megkéselték Bódis Lajost. Szombaton Tápiószentmárton egyik utcájában történt halálos késelés: a 25 éves férfi társaival együtt 2018. február 10-én este Tápiószentmárton egyik utcájában előbb szóváltásba, majd dulakodásba keveredett egy másik társaság tagjaival.

Az összetűzés során a 25 éves férfi egy késsel megszúrt egy másik férfit, aki elsődleges adatok szerint életveszélyes sérülést szenvedett, később a kórházban pedig életét vesztette.

A gyanúsított társaival közösen bántalmazott további két főt is, akik jelenlegi adatok szerint könnyű sérülést szenvedtek. A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, majd az üggyel összefüggésben négy tápiószentmártoni férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A 25 éves férfit őrizetbe vették, ellene a továbbiakban emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás

- olvasható a Police.hu oldalán, és

a lap információi szerint Bódis Lajos volt az a fiatal, aki életét vesztette.

A rendőrség csak annyit közölt, hogy az áldozat egy tápiószentmártoni fiatal, de a nevét a jogszabályok értelmében nem árulhatták el.

Hisz az idegenekben a kanadai miniszter, használná a technológiájukathttp://www.life.hu/news/20180212-hisz-az-idegenekben-es-a-kanadai-miniszter-hasznalna-a-technologiajukat.htmlPaul Hellyer kanadai poltikus azt állítja, léteznek a földökívüliek, sőt már az 1960-as évek óta kapcsolatban állnak velük a földlakók. News--Két héttel testvére után jött a világra, csak ő maradt életbenhttp://www.life.hu/news/20180212-ket-hettel-testvere-utan-jott-a-vilagra-csak-o-maradt-eletben.htmlIkrekkel volt várandós Gemma Bryant, aki elveszítette újszülött kisfiát, ikertestvérét viszont két héttel később hozta világra. A kislány, Lexie életben maradt. News--Lerántották a leplet a Bermuda-háromszög rejtélyérőlhttp://www.life.hu/news/20180212-lerantottak-a-leplet-a-bermuda-haromszog-rejtelyerol.htmlÉrdekes kijelentést tett egy ausztrál kutató: szerinte a Bermuda-háromszög rejtélye valójában nem is létezik. NewsOrigoVádat emelt Harvey Weinstein ellen New York főügyészehttp://www.life.hu/news/20180212-vadat-emelt-harvey-weinstein-ellen-new-york-fougyesze.htmlVádat elemelt Harvey Weinstein és a producer The Weinstein Co. filmvállalata ellen New York állam főügyésze. A vasárnap benyújtott keresetben szexuális zaklatással vádolják a filmmogult, cégét pedig azzal, hogy nem védte meg alkalmazottait a szexuális visszaélésektől, megalázástól és diszkriminációtól.News--Megszűnik Magyarországon a FOX tévécsatorna, a portfólió többi adója megmaradhttp://www.life.hu/news/20180212-megszunik-magyarorszagon-a-fox-tevecsatorna-a-portfolio-tobbi-adoja-megmarad.htmlFőként a The Walking Dead megszállottjait éri majd hatalmas trauma, hiszen a FOX tévécsatorna csak április 30-ig lesz elérhető Magyarországon. NewsOrigoVolt barátja által agyonlőtt Vivien kislánya kezd emlékezni a tragédiárahttp://www.life.hu/news/20180212-volt-baratja-altal-agyonlott-vivien-lanya-kezd-emlekezni-a-tragediara.htmlKislánya szeme láttára lőtte agyon Vivient volt barátja, a borzalmas napról kezdenek visszatérni a gyermek emlékei. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.