Nagyon hideg és hófúvás is lesz szerdán

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
hideg időjárás hófúvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha már tegnap kivoltál az időjárástól, ha teheted, ma inkább maradj otthon. Semmivel sem lesz kellemesebb az idő, sőt.. 

Szerdán még a középső és keleti tájakon havazhat, keleten, délkeleten havas eső is eshet, nyugaton viszont kitisztul az ég. Élénk, nyugaton erős lesz a szél, így hófúvás továbbra is előfordulhat. Hajnalban mínusz 4, illetve plusz 1, délután 0, valamint plusz 4 fok várható.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Csütörtökön a fagyos hajnal után keleten lesz még felhősebb az ég, kezdetben szitálás, hószállingózás is elfordulhat, nyugat felől viszont egyre többfelé kisüt a nap. Mérséklődik a szél, délután 1 és 5 fok közötti hőmérsékleteket mérhetünk.

Újra havazhat: időjáráshttp://www.life.hu/news/20180211-ujra-havazhat-idojaras.htmlVasárnap délután többórás napsütésre lehet számítani, de a jövő hét elején megint havas esőre, a hegyekben havazásra van kilátás. Legalább hideg nem lesz.News--Leugrott egy férfi a Szabadság hídról: azonnal meghalthttp://www.life.hu/news/20180210-leugrott-egy-ferfi-a-szabadsag-hidrol-azonnal-meghalt.htmlA Szabadság hídról ugrott a sínekre egy férfi, már nem lehetett megmenteni az életét - írja az Origó. News--Ilyen időjárás várható február 10-11-érehttp://www.life.hu/news/20180210-ilyen-idojaras-varhato-februar-10-11ere.html--Doppingbotrány Magyarországon? http://www.life.hu/news/20180203-doppingbotrany-magyarorszagon.htmlA sportolót, akinek a nevét még nem hozták nyilvánosságra, akár már hétfőn felfüggeszthetik. NewsEzek az ötös lottó nyerőszámaihttp://www.life.hu/news/20180203-ezek-az-otos-lotto-nyeroszamai-februar-3.htmlA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 5. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki. News--Országszerte több helyen megmaradt a hó: az év leghidegebb napjai jöhetnekhttp://www.life.hu/news/20180203-orszagszerte-tobb-helyen-megmaradt-a-ho-idojaras.htmlOrszágszerte több helyen megmaradt a szombaton lehullott hó, de csak a hegyvidékeken alakult ki jelentősebb hóréteg.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.